İstanbul’da uyuşturucu operasyonu: 3 ton metamfetamin ele geçirildi

Beylikdüzü’nde bir villaya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan baskında 3 tona yakın uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonla alakalı İçişleri Bakanı Soylu'dan açıklama yaptı.

istanbul uyusturucu operasyonu habermeydan

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince daha önceden yapılan teknik ve fiziki takip neticesinde karar verilen adreslere 01.00 sularında eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi’nde gerçekleşen operasyonda bir villadan 3 tona civarı uyuşturucu madde  bulundu. Eş zamanlı olarak başka bir sitenin deposuna düzenlenen operasyonda da çok sayıda toz madde dolu çuvallar ele geçirildi. Polis ekiplerince sitenin deposundaki çuvallara el konulurken malzemeler gerekli araştırmaların yapılması için TIR’a yüklenerek İstanbul Emniyet Müdürlüğüne sevk edildi.

BAKAN SOYLU’NUN AÇIKLAMASI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda İstanbul’da 16-23 kasım tarihleri arasındaki operasyonlarda 3 ton 533 kilogram metamfetamin ele geçirildiğini iletti.

Soylu paylaşımında kullandığı ifadeler şu şekilde:

“Türkiye’de, tek seferde en yüksek Metamfetamin yakalaması? İstanbul’da 6 aylık takibin ardından 16-23 Kasım arasındaki operasyonlarda; 3 ton 533 kilo metamfetamin ele geçirildi, 12 kişi tutuklandı, 10 kişi hakkında adli işlemler sürüyor. istanbul emniyetimize tebrikler”

Exit mobile version