Irak’ta teröristlerin açtığı taciz ateşi sonucu 2 asker şehit oldu

Irak’ta teröristlerin üs bölgesine açtığı ateş sonucu Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Öztürk ve Piyade Sözleşmeli Er İsmail Esmer şehit oldu.

sehit haberi habermeydan

Irak’ın kuzeyinde Akıncı Üs Bölgesi’ne teröristler taciz ateşi açtı. Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Öztürk ve Piyade Sözleşmeli Er İsmail Esmer şehit oldu.

 

 

Gaziantep’e acı haber

Mustafa Öztürk’ün şehit haberi, Gaziantep’in Oğuzeli ilçesi Karaman Mahallesi’nde ikamet eden ailesine iletildi. Acı haberin üzerine şehidin ailesinin evi ve mahallesine Türk bayrakları asıldı.

7 kardeşi bulunan ve bekar olduğu öğrenilen şehit Mustafa Öztürk, yarın Karaman Mahallesi’nde resmi tören ile son yolculuğuna uğurlanacak.

Hatay’a acı haber

Şehit Esmer’in Esenlik Mahallesi’nde bulunan evine yetkililer, acı haberi şehidin anne ve babası ile paylaştı. Acı haber üzerine çevreye Türk bayrakları asıldı.

Bekar olduğu öğrenilen Şehit İsmail Esmer, bugün ikindi namazının ardından Altınözü ilçesi Tokdemir Mahallesi’nde düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacak.

 

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’dan taziye mesajları

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Şehit Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Öztürk için taziye mesajını şu sözlerle iletti:

“Kahraman silah arkadaşımız, 6 Kasım 2022 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim”

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, şehit Piyade Sözleşmeli Er İsmail Esmer için de şu sözlerle taziye mesajı yayınladı:

“Kahraman silah arkadaşımız, 6 Kasım 2022 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim”

MSB acı haberi duyurdu

MSB tarafından yapılan açıklamada; “Irak’ın Kuzeyinde 6 Kasım 2022 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından bir Üs Bölgemize yapılan taciz atışı sonucu yaralanarak hastaneye sevk edilen kahraman silah arkadaşımız Piyade Sözleşmeli Er İsmail Esmer, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur” denildi.

Şehadete gideceğini söyleyip video çekmiş

Şehit İsmail Esmer’in kendi çektiği bir videoda, “Az önce bir saldırı oldu. Bugün son görüntülerimiz olacak, cennete davetliyiz. Ölürsek hakkınızı helal edin” dediği anlar yer aldı.

Exit mobile version