İBB Başkanı İmamoğlu esnaf ile yaşadığı tartışmayı anlattı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, pazar esnafını ziyaret ettiği sırada, bir esnafla yaşadığı tartışma gündeme damga vurdu.

Imamoglu esnaf ile yasadigi tartismayi anlatti habermeydan

İBB Başkanı İmamoğlu esnaf ile yaşadığı tartışmayı anlattı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, dün akşam katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz gün Bayrampaşa’da halk buluşmasına katılan İmamoğlu, pazar esnafını ziyaret ettiği sırada bir tartışma yaşandı. Tartışmaya değinen İmamoğlu şu ifadeleri kullandı:

”Aldanmanın, aldanışın bugün Bayrampaşa’da bir olayını yaşadım. Yanımda bir iki görevlim var. Sadece siyasi olarak ilçe başkanını alıyorum yanıma. Pazara girdiğim andan itibaren vatandaşla diyaloğum şöyle; Hayırlı işler diyorum, bereketli pazarlar diyorum. ‘Gününüz bereketli olsun’ diyorum. Kimseyi de orada, Bana oyunu ver, biz oyunuzu istiyoruz, vallahi de demiyorum, billahi de demiyorum. Gezintim hep böyledir pazar yerlerinde. Meydanlarda isterim. Televizyonlarda isterim. O ayrı. Ya da birebir siyasi toplantılarda bunu isterim. Ama pazar yerinde belediye başkanı kimliğimle gezdiğim için insanlara nezaketli davranırım. Öyle girmişim, hayırlı işler demişim, daha birinci tezgah. Bana direkt, esnaf, esnaf değil, öyle esnaf olmaz. Bana direkt ‘Sen PKK’lısın, PKK’lı istemiyorum’ dedi. Sabırla uyardım. Israrla ‘PKK’lısın, PKK’yla yan yanasın’ bende o zaman sen PKK’lısın demek ki’ dedim.

Gariban bir insanın düştüğü duruma bak. Yaşı başı gitmiş. O aldatılmış bir insan. Kim aldattı onu? Başta sayın Cumhurbaşkanı. Beynini kilitledi, kalbine mühür vurdu. Ekrem İmamoğlu’nu terör üyesi görüyor. Ekrem İmamoğlu onun torununa hizmet edecek. Kızı varsa ona ‘anne kart’ verecek, İstanbul’u gezmesini sağlayacak. Daha iyi seyahat etmesi için metrolar yapacak. Çok ağır ifadelerde bulunduğu için hakkında davacıyım. Dövünerek uyardım, yapmayın diye. Türkiye Cumhuriyeti devletine bu dil kadar başka bir şey zarar vermedi.”

Exit mobile version