Haftalık burç yorumları (28 Kasım – 4 Aralık 2022)

28 Kasım 2022 - 4 Aralık 2022 haftasında burçları neler bekliyor? Yeni haftanın burçlara etkileri neler?

burc yorumlari habermeydan

28 Kasım – 4 Aralık haftasında  Ay, Kova burcunda ilerlemeyi sürdürecek ve hafta sonu pazar günü ise Boğa burcunda olacak.

Haftaya olumlu başlayıp, yaşanan gelişmelerin bizi pozitif yönde etkilediğini göreceğiz. Özellikle iş hayatında yaşanan bu gelişmeler olumlu görünse de tatmin olmamış hissedebilirsiniz. Bu noktada ne istediğinizi düşünmenizde fayda olacaktır.

Hafta sonunda ise ikili ilişkilerinizde gerginliklere açık olabilirsiniz.

Genel olarak bu haftaya baktığımızda gökyüzü için  ne iyi ne de kötü diyebiliriz. Bu sebeple böyle bir gökyüzü varken işimize odaklanmakta yarar var. Yine de olumsuzluklara karşı tedbirli olmalıyız.

Bu haftanın burç yorumlarını sizler için derledik.

 

Koç

Bu hafta sosyal ilişkilerinizdeki olumlu yönleri fark etmeye başlayacaksınız. Psikolojik olarak kendinizi yorulmuş hissettiğiniz, iç hesaplaşmalarla geçirdiğiniz bir hafta olabilir. Kendinize biraz zaman tanıyın ve olaylara dışarıdan bakmaya çalışın.

 

Boğa

Kariyerinizde ilerlemeniz için bu hafta önünüz açık durumda. Davranışlarınız bu konudaki ilerleyişinizi belirleyecek. Bu hafta sizin için fırsat olabilir. Bu sebeple üst konumdaki insanlarla iletişiminizde dilinize dikkat etmenizde fayda var.

 

İkizler

Bu hafta sizin için koşuşturmalı geçecek. Yoğun geçen bu haftada her şeyin yolunda gitmesi için iyi bir planlama yapmanız gerekebilir. Her şeyi doğru şekilde yapıp her yere yetişebilirsiniz. Önünüz açık, bu fırsatı kaçırmayın.

 

Yengeç

Bu hafta aşk hayatınız konusunda yaşanacak gelişmeler sizi ümitlendirebilir. Her şey olumlu gibi görünse de hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Aşk hayatınız konusunda dikkatli olmakta fayda var.

 

Aslan

Bu hafta sizin için ilişkiler konusunda olumlu geçecek. Bu herhangi bir ikili ilişkiniz olabilir. Evlilik, arkadaşlık ya da iş ortaklığı gibi konularda yaşadığınız sıkıntılar varsa bu hafta onları çözmek için fırsat olabilir.

 

Başak

Çalışma yaşantınızda güzel gelişmeler olacak gibi gözükmekte. Fakat bu hafta gayrimenkul konularında bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. İmzalayacağınız kontratlar hakkında dikkatli olmalısınız.

 

Terazi

Bu hafta sorunlu geçen bir ilişkinizi toparlamak için fırsat olabilir. İkili ilişkileriniz konusunda şanslı olacağınız bir hafta sizi bekliyor. Özellikle aşk hayatınızda bu şansı çokça hissedeceksiniz.

 

Akrep

Bu hafta yeni bir iş teklifi alabilirsiniz. Bu teklifi iyice düşünüp karar vermekte fayda var. Aynı şekilde bu hafta ev alma ya da kiralama ihtimaliniz varsa yine enine boyuna değerlendirmeniz yararınıza olacaktır.

 

Yay

Bu hafta kendinizi birçok konuda harekete geçmeye hazır hissedebilirsiniz. İşler istediğinizden farklı yönde ilerleyebilir. Her konuda farklı gelişmelere açık olmalısınız.

 

Oğlak

Bu hafta kardeşiniz veya yakın arkadaşlarınızla ilgili konularda soğukkanlı olmanızda fayda var. Maddi konularda karşınıza çıkacak fırsatları kısa sürede değerlendirmelisiniz.

 

Kova

Bu hafta kendinizi şanssız hissetmeniz hiç bir sebep yok. Her şey sizde bitiyor. Yine de siz bu hafta vereceğiniz kararları uzun vadeli olarak düşünüp değerlendirin.

 

Balık

Bu hafta sizin için hayal kırıklıklarıyla dolu olabilir. Bu sebeple iş hayatınızda ve gayrimenkul alımlarında atacağınız adımlara dikkat edin. Önünüze çıkan koşulları daha dikkatli düşünüp değerlendirmeniz sizin yararınıza olacaktır.

 

Exit mobile version