Haftalık burç yorumları (21 Kasım – 27 Kasım 2022)

21 Kasım 2022 - 27 Kasım 2022 haftasında burçları neler bekliyor? Yeni haftanın burçlara etkileri neler?

burc yorumlari habermeydan

Bu hafta Ay, Terazi burcunda ilerlemeyi sürdürecek ve pazar günü ise Oğlak burcunda olacak.

Haftanın başında gerçekleşecek gökyüzü olaylarına yeniay damgasını vuracak. Yeniayın yüksek eğitim, yurt dışı konuları, hukuk ve ileriye yönelik konularda güzel gelişmelere sebep olabileceğini söyleyebiliriz.

Hafta sonuna doğru ise yine gökyüzünde pozitif bir ortam hakimken öte yandan savaş tanrısı Mars’ın hayaller gezegeni Neptün’ü taciz edişinin zirve yaptığını da göreceğiz. Bu da haliyle, hayallerle gerçekleri birbirinden ayırmamız gerektiğinin tekrar fark ettirecek. Hayal kırıklıklarına sebebiyet verebilecek bu olay karşısında dikkatli olmakta fayda var.

Genele bakıldığında bu hafta pozitif eylemlerde bulunacağımızı söyleyebiliriz. Fakat yine de temkinli olmakta fayda var.

Bu haftanın burç yorumlarını sizler için derledik.

Koç

Hafta başında ikili ilişkilerinizle ilgili gelişmelerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Haftanın ilerleyen günlerinde bitmiş olan sözleşmelerinizi yenilemekle ilgilenebilirsiniz. Bunların yanında yapmanız gereken vergi, kredi gibi ödemelerinizin de bu hafta içerisinde gerçekleşmesi gerekebilir. Kronik bir rahatsızlığın varsa bu hafta bununla ilgili de bir gelişme almanız olası. Ayrıca bu hafta bir seyahate çıkmanız gerekebilir. Hafta sonuna doğru da kariyerinizle ilgili bir gelişme yaşayabilir ya da bu konuyla ilgili bir görüşme yapmanız gerekebilir.

Boğa

Bu hafta rutin işlerinizle başlayıp sonrasında işlerinizde yoğun bir tempoya girebilirsiniz. İkili ilişkileriniz çatışmalara girebilirsiniz. Sakin kalmak ve empati yapmak bu hafta önemli olacaktır. Hafta içerisinde genel sağlığınızla ilgili kontrollere girebilirsiniz. Haftanın sonuna doğru seyahat planlarınızla ilgilenebilirsiniz. Bu hafta ödemeleriniz ve kredileriniz gündeme gelebilir fakat bunları erteleyebilirsiniz.

İkizler

Bu hafta yatırımlarınız hakkındaki konulara yoğunlaşmak için fırsat olabilir. Romantik ilişkilerinizde daha önceden yaşamış olduğunuz bir problem tekrar gündeme gelebilir. Bu konuda temkinli davranmakta fayda var. Hafta içerisinde üzerinde çalıştığınız bir işi tamamlayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru rutin işlerinizle ilgilenmekle meşgul olabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa onun veteriner işlerini bu hafta halledebilirsiniz.

Yengeç

Bu hafta aile içi ilişkilerinizle ilgilenmeniz gerekebilir. Ailenize vakit ayırmayı isteyebilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla keyifli vakit geçirebilirsiniz. Bu hafta yaratıcı yönünüz ortaya çıkabilir. Haftanın ilerleyen günlerinde günlük işleriniz biraz yoğunlaşabilir ve onlara odaklanabilirsiniz. Sorumluluklar size fazla gelebilir ama hafta sonuna doğru yükünüz azalmaya başlayacaktır.

Aslan

Bu hafta akrabalarınızla iletişiminizin artması gerekebilir. Bir akrabanıza yardımcı olmak için yanında olabilirsiniz. Haftanın ortalarında rutin işlerinizle ilgilenip artan zamanınızı ailenizle geçirmek isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili gelişmeler de bu hafta gündeminizde olan konulardan biri olabilir. Bu konuda cesur adımlar atabilirsiniz.

Başak

Haftanın başı finansal kaygılarınızla boğuşarak geçebilir. Bu konuda yakın çevrenizden yardım isteyebilirsiniz. Hafta içerisinde bir tanıdığınızın sağlık durumuyla ilgili gelişmeleri öğrenebilirsiniz. Hafta sonuna doğru ailenizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Hobilerinize yoğunlaşmak isteyip hafta sonunda buna fırsat bulabilirsiniz.

Terazi

Bu haftaya dış görünüşünüzle ilgili bazı değişimler ya da düşüncelerle başlayabilirsiniz. Finansal konularla ilgili planlamalarınızı yapabilirsiniz. Hafta içerisinde ailenize vakit ayırabilirsiniz. Hafta sonuna doğru evinizin dekorasyonuyla ilgili bir değişikliğe gitmek isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizle aranızdaki iletişimde bir gelişme gerçekleşebilir.

Akrep

Bu haftaya kendinizle baş başa kalmak isteğiyle başlayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde de ön planda olmak isteyebilirsiniz. Kendinizle, fiziksel görünüşünüzle ilgili bir değişim yapabilirsiniz. Haftanın ortalarına doğru yakın çevreniz ya da akrabalarınızla ilgili bir konudan haberdar olabilirsiniz. Hafta sonuna doğru maddi durumunuzla ilgili planlamalar yapmaya başlayabilirsiniz.

Yay

Haftaya sosyal çevrenizle iletişimlerinizi arttırarak başlayabilirsiniz. İş hayatınızda da yaptığınız görüşmelerle gelişmeler yaşayabilirsiniz. Haftanın ortalarına doğru içinize kapanabilir, kendinizi dinlemek isteyebilirsiniz. Psikolojik sorunlarınız hafta ortasına doğru gündeme gelebilir. İçinde bulunduğunuz sıkıntıdan kaynaklı görünüşünüzde değişiklikler yapabilirsiniz.

Oğlak

Bu hafta yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru daha çok kendi içinize kapanabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde de ön plana çıkmak isteyebilirsiniz. Bu hafta finansal konularla ilgili sıkıntılarınızı görmezden gelebilirsiniz.

Kova

Hafta başında yurtdışı seyahat konuları gündeme gelebilir. İş hayatınızda başlamış olduğunuz bir proje tamamlanabilir. Hafta ortasında sağlığınızla ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Hafta sonunda yakın çevrenizle güzel vakit geçirip sosyalleşebilirsiniz. Bu hafta finansal konularla ilgili bir gelişme de yaşayabilirsiniz.

Balık

Haftaya ödemeler, vergiler gibi finansal durumunuzu ilgilendirecek sorunlarla uğraşarak başlayabilirsiniz. Hafta ortasında bir seyahatinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Bu hafta içerisinde çoğunlukla kariyerinize odaklanabilir, bu konuda bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ailenizle ve yakın çevrenizle güzel zaman geçirip kafanızı boşaltmak isteyebilirsiniz.

Exit mobile version