Haftalık burç yorumları (12 Aralık – 18 Aralık 2022)

12 Aralık 2022 - 18 Aralık 2022 haftasında burçları neler bekliyor? Yeni haftanın burçlara etkileri neler?

burc yorumlari habermeydan

12 – 18 Aralık 2022 haftasında Ay, Aslan burcunda ilerlemesine sürdürecek ve hafta sonu pazar günü ise Terazi burcunda olacak.

Haftaya Güneş’in  Neptün ile yaptığı zor görünümle başlıyoruz. Bunun bize dönüşü daha depresif ve akıl karışıklığında günler şeklinde olacak.

Hafta ortasında Merkür’ün Uranüs ile yapacağı olumlu etkileşime Ay’ın da Başak burcundan destek vermesiyle maddi manevi güçlü ilişkiler kuracağız.

Hafta sonunda ise Venüs, Şiron ile kuracağı sert ilişki bizi çözülmemiş konularda biraz daha düşünmeye yöneltebilir.

Haftaya genel olarak baktığımızda ortalarda geçeceğini söylemek mümkün.

Bu haftanın burç yorumlarını sizler için derledik.

 

Koç

Bu hafta maddi konularda olumlu gelişmeler sizi bekliyor. İyi bir planlamayla hedeflerinizi bu hafta gerçekleştirebileceksiniz. İnsan ilişkileri konusunda ise pot kırmamaya özen göstermeniz gereken bir hafta olacak.

 

Boğa

Bu hafta aldığınız kararlar konusunda fazla hevesli olabilir ve kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. Siz yine de aldığınız kararları uygularken tedbirli olmaya bakın. Bu hafta yurtdışıyla ilgili konularla ilgilenecekseniz de ertelemekte fayda var.

 

İkizler

Bu hafta resmi kurumlarla ilgili işlerinizi halletmeniz için fırsat olacak. Biriken işlerinizi tamamlamanız için uygun bir hafta gibi duruyor. Bu hafta sürpriz haberlere ve parasal desteklere açık olun.

 

Yengeç

Bu hafta aşk ve ilişkiler konusunda olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Kapılarınızı sonuna kadar açmanızı öneririm. Keyifli geçireceğiniz günler sizi bekliyor. Tedbirli olmakta fayda olsa da kapıları açık tutmaya dikkat edin.

 

Aslan

Parasal konularda bu hafta önünüze farklı fırsatlar çıkacak. Bu fırsatları dikkatli bir şekilde değerlendirmenizde fayda var. Eğer öğrenciyseniz bu hafta ders veya sınavlarınız konusunda açık gözlü olmanızı öneririm.

 

Başak

Haftaya gerilimli bir şekilde başlayacaksınız. Sakin kalmaya dikkat edin. Önemli olan sizin ruhsal sağlığınız. Tedbirli olun, önemli kararlar almayın. Hareketsiz bir hafta geçirmek sizin yararınıza olacaktır.

 

Terazi

Haftanın başında önemli bir karar vermeniz gerekebilir. Bu kararı verirken olabildiğince mantığınızla hareket etmeye bakın. Bu hafta kendinizi fazlaca yorabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var.

 

Akrep

Bu hafta uzun süreli ilişkileriniz konusunda sorunlar yaşayabilirsiniz. Çıkan anlaşmazlıkları çözmek için iyi bir hafta olduğu söylenemez. İkili ilişkilerinizi bu hafta için askıya almakta fayda var.

 

Yay

Bu hafta aşk ve para konuları arasında bir takım çıkmazlara girebilirsiniz. Bu konulardan hangisine öncelik vermek istediğinizi seçmelisiniz. Çevrenizden bu konularda yardım alabilirsiniz.

 

Oğlak

Bu hafta yapacağınız program çok önemli olacak. İş hayatınız ve özel hayatınız arasında kaldığınız bir hafta olacak. Dengeyi sağlayabilmek için iyi bir plan yapmanız çok önemli. Bu koşuşturma arasında bazı korkularınızla da yüzleşmeniz gerekebilir. Dikkatli olmanızda fayda var.

 

Kova

Karşınıza güzel fırsatlar çıkacak şanslı bir haftadan geçecek gibi duruyorsunuz. Fırsatları kaçırmayın ve haftayı iyi değerlendirin. Ayrıca bu hafta sizden yaşça büyük birine bir konuda yardım edebilirsiniz.

 

Balık

Bu hafta kariyeriniz için kritik bir dönemeçten geçeceksiniz. İş hayatında kurduğunuz ilişkilerde profesyonelliği korumayı unutmayın. Önünüze çıkabilecek zorluklar karşısında sakin kalmanızda fayda var.

Exit mobile version