Gökhan Zan’ın ses kayıtlarını sızdıran Turgay Kocakaya tutuklandı!

Gökhan Zan’la, onun adına AKP'liler ile pazarlık yaptığı yönünde bir telefon görüşmesi yapan ve bu görüşmeyi kaydeden ve ses kayıtlarını sızdıran Turgay Kocakaya, bugün tutuklanarak cezaevine gönderildi.

gokhan zan in ses kayitlarini sizdiran turgay kocakaya tutuklandi habermeydan

Gökhan Zan’ın ses kayıtlarını sızdıran Turgay Kocakaya tutuklandı!

Gökhan Zan’la, onun adına AKP’liler ile pazarlık yaptığı yönünde bir telefon görüşmesi yapan ve bu görüşmeyi kaydeden ve ses kayıtlarını sızdıran Turgay Kocakaya, bugün tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Geçtiğimiz günlerde TİP’in Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gökhan Zan’a ait olduğu iddia edilen ve adaylıktan çekilmemesi için 3 milyon dolar önerildiğine yönelik ses kayıtları ortaya çıkmıştı.

Adaylığının geri çekilmesinden sonra savcılığa başvuran Gökhan Zan, Turgay Kocakaya ve akrabası Mihal Kocakaya tarafından tehdit edildiğini ileri sürerek suç duyurusunda bulundu.

Gökhan Zan’la, onun adına AKP’liler ile pazarlık yaptığı yönünde bir telefon görüşmesi yapan ve bu görüşmeyi kaydeden Turgay Kocakaya, bugün tutuklandı.

Gökhan Zan’ın suç duyurusu üzerine soruşturma başlatan İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı, “silahlı tehdit” ve “kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirme” suçundan ifadesini aldığını Kocakaya’yı cezaevine gönderdi.

Bu arada Kocakaya’nın suç ortağı olduğu iddia edilen kuzeni Nihal Kocakaya da aranıyor.

Exit mobile version