FOX TV’de İsmail Küçükkaya Depremi!

Yakın döneme kadar FOX TV'de sabah haberlerini sunan İsmail Küçükkaya, Halk TV'ye transfer olduğunu açıkladı.

ismail

Son yıllarda en çok izlenen sabah haberleri, İsmail Küçükkaya’nın sunduğu Çalar Saat programıydı. Fatih Portakal ve İrfan Değirmenci’yle başlayan formatı son 10 yıldır devam ettiren Küçükkaya, yeni yayın dönemi öncesinde de FOX TV kadrosunda görünmekteydi. Ancak geçtiğimiz günlerde Küçükkaya’nın aldığı sürpriz karar, TV programlarında dengelerin değişmesine neden oldu. Halk TV’ye geçme kararı aldığı açıklanan İsmail Küçükkaya, FOX’ta uzun süredir yaptığı formata veda etti.

Deneyimli haber sunucusu İsmail Küçükkaya’nın, Halk TV’de de sabah programı yapmaya başlayacağı açıklandı. Yeni yayın döneminde eski kanalına rakip olan Küçükkaya; alışılagelmiş sabah programının yanı sıra, Halk TV bünyesinde bir de sohbet programı sunmaya başlayacak. İsmail Küçükkaya’yla birlikte uzun süredir sabah reytinglerini domine eden FOX TV; bir anda olan bu gelişme üzerine hızlı bir aksiyon almayı tercih etti. Geçtiğimiz sezon da Fatih Portakal’ın ayrılığıyla sarsılan FOX TV Haber Departmanı; sabah haberlerinde yine kendi ekranından çok alışılan bir simaya koltuğu teslim etti.

Televizyon camiasından çıkan iddialara göre, İsmail Küçükkaya’nın yerini İlker Karagöz devralacak. Çalar Saat’in hafta sonları yapılan bölümlerini sunan İlker Karagöz; uzun süreli tatillerde de nöbeti İsmail Küçükkaya’dan devralmaktaydı. Yeni yayın dönemiyle birlikte görevi tümüyle devralan Karagöz; uzun yıllardır süregelen formatın yeni sahibi olacak. FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk’ün kısa bir süre içerisinde aldığı karar; sosyal medyada yapılan ilk yorumlara olumlu bir şekilde yansıdı.

FOX TV’nin sabah haberlerindeki yeni kalıcı yüzü olacağı kesinleşen İlker Karagöz; hafta sonu programlarında gösterdiği performansla da seyircilerin takdirini kazanan bir isim. Bu nedenle de yaşanan değişim, beklenilenden çok daha az yankı uyandırdı. FOX Haber’in son iki yılda ikinci kez aldığı zorunlu anchorman değişikliği kararı, ilk görünen tabloda olumlu reaksiyonları beraberinde getirmiş oldu. Sabah haberlerinin bu yıldan itibaren yeni ismi, İlker Karagöz ile Çalar Saat olarak güncellenecek.

Geçtiğimiz yıl Fatih Portakal’ın yerini Selçuk Tepeli’nin alması sonrasında yoğun tepkilerle karşılaşan FOX Haber; Tepeli’nin başarılı performansı sonrasında bir kez daha takdir edilmişti. Haber kuşakları içerisinde en çok seyirciye ulaşan kanal olan FOX TV; yeni dönemde çıkan yeni yüzlerle de benzer bir başarıyı hedefliyor.

İsmail Küçükkaya: Halk TV İle İddialı İşler Yapacağız!

12 Eylül itibarıyla Halk TV’de çalışmaya başlayacağını açıklayan İsmail Küçükkaya ise; yaptığı açıklamayla birlikte ayrılık sürecini netleştirdi. FOX TV’de beraber çalıştığı tüm yöneticilere teşekkürlerini ileten Küçükkaya, yeni bir heyecanı yaşayabilmek adına Halk TV’ye geçtiğini söyledi. FOX TV’nin kendisinin kalması için çok emek sarf ettiğini ve bu emek için minnettar olduğunu belirten başarılı televizyoncu; Halk TV’nin büyüme planları içerisinde yer almaktan dolayı heyecanlı ve mutlu olduğunu dile getirdi.

Yeni kanalı Halk TV’de de sabah kuşağında 3 saat haber sunmaya devam edeceğini söyleyen İsmail Küçükkaya; bununla birlikte Cuma akşamları da bir programın sunuculuğunu üstleneceğini belirtti. FOX TV’deki eski ekip arkadaşlarına başarılar dileyen tecrübeli sunucu; yeni dönemde Halk TV ailesiyle beraber olma kararı almasından dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

 

Exit mobile version