Flaş iddia: Vladimir Putin ağır derecede kanser hastası!

Ukrayna Tümgenerali Kyrylo Budanov, Rusya Başkanı Vladimir Putin hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Vladimir Putin

Uzun bir süredir Rusya Başkanı Vladimir Putin hakkında flaş bir iddia ortalıkta yayılıyor. Putin’in kanser olduğu, psikolojik ve fiziksel açıdan çok zor bir dönemden geçtiği öne sürülüyor. Fakat Rusya’da bu iddialar hiçbir şekilde kabul edilmiyor. Tam tersine hükümet, başkanlarının sağlık durumunun gayet iyi olduğunu her fırsatta yineliyor.

Putin’in kanser olduğuna yönelik iddialar, Ukrayna istihbaratı tarafından ortaya atılıyor. Ukraynalı yetkililer, Rusya başkanının iyi bir durumda olmadığını, tüm dünyanın bundan habersiz olduğunu kayıtlara geçiyor. İki taraf da ayrı cümleler kaydettiği için insanlar hangisine inanmaları gerektiğini bilmiyor.

İddialara göre Vladimir Putin kanser ve başka hastalıklarla mücadele ediyor

Ukrayna Tümgenerali Kyrylo Budanov, ülkesi ile Rusya arasındaki savaşı konuşmak için Sky News’e bir röportaj verdi. Ağustos ayına kadar savaşın sona ereceğini tahmin ettiğini paylaşan Budanov, hastalık iddialarına da değindi.

Budanov’un yaptığı açıklamalara göre Vladimir Putin psikolojik ve fiziksel olarak çok kötü bir durumda. Aynı zamanda çok hasta… Putin’in kanser ve başka hastalıkları olduğunu aktaran Tümgeneral, öte yandan ülkede bir darbe hazırlıkları olduğunu da paylaştı:

“Rusya zaten insan gücü ve zırh olarak ağır kayıplara uğradı. Topçu saldırıları gerçekleştiğinde ve mürettabatın birçoğunun ekipmanlarını bıraktığını söyleyebilirim. Bu yenilgi sonunda Rusya Federasyonu’nun liderliğinin değişmesine yol açacak. Bu süreç zaten başlatıldı ve kararlı bir şekilde ilerliyorlar. Bir darbe planlanıyor. Durdurulması ise mümkün değil.”

Exit mobile version