Ferrari, Justin Bieber yasağıyla ilgili açıklama yaptı

Ünlü popçu Justin Bieber'ın kısa bir süre önce Ferrari markası tarafından kara listeye alındığı iddiaları basına yansıdı. Şirket konuya ilişkin açıklamada bulundu.

Ferrari

İtalyan otomobil devi Ferrari son dönemlerde baız müşterilerine otomobil satışlarını yasakladığı iddialarıyla gündemde! Kısa bir süre önce ünlü popçu Justin Bieber ve Kardashian kardeşlerin şirket tarafından kara listeye alındığı haberleri basına yansımıştı. Ferrari’den geç de olsa konuya ilişkin açıklama geldi. Firma, hakkında çıkan ve katlanarak büyüyen spekülasyonları ortadan kaldırmak için cevap verdi.

Ferrari neden Justin Bieber’a yasak koydu?

Lüks otomobil üreticisi Ferrari tarafından yapılan açıklamaya göre şirket Justin Bieber ve Kardashian ailesi gibi isimlerin kara listede olmadığını, firmanın hiçbir müşteriye yasak uygulamadığını açıkladı. Fakat yine de bazı otomobillerin satın alımında belirli kısıtlamalar uygulandığı bildirildi.

Ünlü şarkıcı Justin Bieber kısa bir süre önce beyaz bir Ferrari 458 satın aldı. Fakat sevilen popçu şirketin belirli koşullarına uymayı reddetti. Satın alma işleminden birkaç hafta sonra sanatçı, aracın dış görünümünü tamamen değiştirdi ve sonrasında açık artırmaya çıkardı.

“Özel sürümlere karar verme hakkını saklı tutuyoruz”

Ferrari hiçbir müşterisine araç satın almayı yasaklamadığını söyledi. Fakat şirketten gelen bilgilere göre Justin Bieber ve Kardashian ailesi markanın özel modellerini hiçbir şekilde alamayacak. Bu isimler yalnızca seri üretimde olan modelleri satın alabilecek. Zira firma, özel sürümlere karar verme hakkını saklı tuttuğunu uzun yıllardır dile getiriyor.

Bu yasaklar yalnızca Justin Bieber ve Kardashian’lar için geçerli değil elbette. Şirket politikalarına uymayan ünlü ya da ünsüz herkes benzer bir yasakla karşı karşıya kalabilir.

Exit mobile version