Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’nun çağrısına yanıt

Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'nun 'canlı yayın' çağrısına katıldığı televizyon programında yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Televizyona davet ediyorsun da benimle neyi konuşacaksın? Ortaya koyduğun herhangi bir eserin yok'' dedi.

Erdogandan Kilicdaroglunun cagrisina yanit habermeydan

Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’nun çağrısına yanıt.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “TRT’de, bu akşam, yarın ya da Cumartesi günü çık karşıma” diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çağrıda bulundu. Kılıçdaroğlu paylaşımında, “Sadece görüştüğünü söylemiyorum Erdoğan, sen teröristlerin hamisisin! Madem kanıt istiyorsun, meydan okuyorum sana. Kendi televizyonun TRT’de, bu akşam, yarın ya da Cumartesi günü çık karşıma. Senin teröristlerle işbirliği yapan bir namert olduğunu herkese ispat edeceğim!” ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı ortak yayınında Kılıçdaroğlu’na yanıt verdi. Erdoğan konuşmasın şu ifadelere yer verdi:

”Biz bugüne kadar hep kendimizle yarıştık. Kendi rekorlarımız daha da yükseltmenin çabası içerisinde olduk. Karşımızda da vizyon sahibi bizimle eser ve hizmetle yarışacak bir muhalefet bulamadık. Kılıçdaroğlu’nun televizyonda bir açıklaması oldu. Bu açıklamada da hala bizi televizyonlara davet ediyor. Televizyona davet ediyorsun da benimle neyi konuşacaksın? Ortaya koyduğun herhangi bir eserin yok. Seninle ben Okmeydanı SSK hastanesi mi konuşacağım? öyle bir noktaya geldin ki artık Kandil’den gelen talimatları yerine getirebilmek için Kandil’in parlamentodaki uzantılarından destek isteyecek zaafa düştün. Yüzde 1 bile oy potansiyeline sahip olmayanlara 40 milletvekili verdin. Bunları mı konuşacağım?

Bir defa güçlü Türkiye ideali ve Türkiye yüzyılı vizyonu. Bir de her zaman söylediğim eser ve hizmet anlayışı. Sayın Kılıçdaroğlu’nun herhangi bir referansı var mı? Sen de 10 tane Büyükşehir belediye başkanlığı var. Bu belediyelerde siz eser hizmet olarak ortaya ne koydunuz? 15 kez seçime girdi hepsini kaybetti. Bu millet herhalde durup dururken seni reddetmiyor. Bütün diğer eserlere bakıyor. Bu kadar önemli şehirler sizde. Siz burada ortaya eser koyamazsınız bu millet size merkezi yönetimde size oy verir mi? İstanbul’da ortaya koyduğumuz eserler, Melih Bey’in Ankara’da koyduğu eserler bizi yüzde 22’ye taşıdı. Demek ki siz yerel yönetimde ortaya bir performans koyarsanız böyle bir referansınız olursa merkezi yönetimde de bu başarıyı ortaya koyar der.

Allah’ın izniyle 28 Mayıs’ta biz kazanırsak 85 milyonun her bir ferdi kazanacaktır. Burada sayın Kılıçdaroğlu kazanırsa terör örgütleri kazanacak Londra tefecileri kazanacak ABD’li şirketler kazanacak. Bu noktada da birlik ve dirliğimize kastedenlere diyorum ki fırsat vermemiz lazım.”

Exit mobile version