Düzce sabaha ikinci depremle başladı

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde, Richter ölçeğine göre dün akşam 21.49'da, 3.6 büyüklüğünde deprem yaşandı. Bu sabah ise AFAD'ın duyurusuna göre, Gümüşova ilçesinde saat 07.59'da 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

deprem mugla habermeydan

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından alınan bilgiye göre, dün akşam saat 21.49’da merkez üssü Düzce’nin Gölyaka ilçesinde 3.6 büyüklüğünde deprem yaşandı.

Yerin 10.78 kilometre derinliğinde gerçekleşen depremle alakalı şimdiye dek gelen ilk habere göre hiç olumsuzluk yaşanmadığı biliniyor.

4.1’LİK İKİNCİ DEPREM

Öte yandan AFAD’ın gerçekleştirdiği duyuruda Düzce’nin Gümüşova ilçesinde sabah saat 07.59’da 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı.

HERHANGİ BİR OLUMSUZLUK YAŞANMADI

Gümüşova ilçesi Yıldıztepe köyünde yerin 14.2 kilometre derinliğinde yaşanan deprem, Gümüşova’nın yanı sıra şehir merkezi ve çevre ilçelerde de hissedildi. Depremde bir olumsuzluk meydana gelmedi.

5.9’LUK DEPREM YAŞANMIŞTI

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin merkez üssünü Gümüşova ilçesine bağlı Yongalık köyü, büyüklüğünü ise 4 olarak duyurdu.
Düzce’nin Gölyaka ilçesi 23 Kasım tarihinde 5.9 büyüklüğünde depremle sallanmıştı.

 

Exit mobile version