Depremde yıkılan binalarla ilgili soruşturmada aranan Yunus Kaya yakalandı

Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu illerden olan Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde deprem nedeniyle yıkılan binalara yönelik soruşturma çerçevesinde aranan Yunus Kaya Mersin'de yakalandı.

Aranan yunus kaya yakalandi habermeydan

Depremde yıkılan binalarla ilgili soruşturmada aranan Yunus Kaya yakalandı. Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş depremlerinde 11 ilde yıkımlar meydana gelmiş çok sayıda insan hayatını kaybetmişti. Depremlerde çok fazla yıkımın olduğu yerlerden olan Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde yıkılan binalarla ilgili soruşturma çerçevesinde aranan Yunus Kaya isimli şahıs Mersin’de yakalandı.

Aynı soruşturma kapsamında aranan M.K. isimli şüpheli şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Konu ile ilgili Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada;

“KOM Şube Müdürlüğümüzce Nurdağı Cumhuriyet Başsavcılığımız koordinesinde Nurdağı İlçemizde deprem nedeniyle yıkılan binalara yönelik yürütülen soruşturmada, hakkında yakalama kararı çıkarılan CCK isimli firmanın sahibi Y.K. Mersin Emniyet Müdürlüğü ile yapılan müşterek operasyon çerçevesinde 23.02.2023 Perşembe günü Mersin’de yakalanarak gözaltına alınmıştır. Yine aynı soruşturma çerçevesinde adı geçenle birlikte hareket ettiği tespit edilen M.K. isimli şüpheli de 23.02.2023 Perşembe günü çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır” ifadeleri kullanıldı.

Exit mobile version