Deprem bölgesine giden AFAD aracı kaza yaptı: 1 ölü, 9 yaralı

Deprem bölgesine giden AFAD aracı, Nevşehir'de bir otomobil ile çarpıştı. Feci kazanın ardından otomobil ikiye bölünürken, 1 kişi yaşamını yitirdi, 9 AFAD personeli de yaralandı.

AFAD araci kaza yapti habermeydan

Deprem bölgesine gitmek üzere  görevlendirilen Aksaray AFAD İl Müdürlüğüne ait minibüs bir otomobil ile çarpışarak ikiye bölündü.

Korkunç akşam saatlerinde Nevşehir- Aksaray yolunun 3’üncü kilometresi Terminal kavşağında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, otomobil terminal istikametine döndüğü sırada Aksaray istikametinden gelen 68 AAP 4435 plakalı AFAD personelini taşıyan minibüsle feci şekilde çarpıştı. Kaza yerine çok sayıda ambulans, polis, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Kazada ismi belirlenemeyen otomobil sürücüsü olay yerinde yaşamını yitirirken AFAD aracında bulunan şoför ve 8 personel ambulanslarla hastanelere kaldırılarak kontrol altına alındı.Çarpışmanın etkisiyle ikiye bölünen Şahin marka otomobilin yarısı metrelerce sürüklendi. Kazada hayatını kaybeden otomobil sürücüsü hastane morguna kaldırılırken, yapılan incelemelerin ardından kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla bulundukları yerden kaldırıldı.Kaza sebebiyle kara yolunun Nevşehir ve Niğde istikametine trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Exit mobile version