Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Paylaşımı

cumhurbaskani engelliler gunu mesaji habermeydan

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şu ifadeleri kullandı: “3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle tüm engelli kardeşlerime en kalbî selam ve muhabbetlerimi iletiyorum. Türkiye Yüzyılı’nda eğitimden sağlığa, sosyal yardımdan istihdama her alanda engelli vatandaşlarımızla birlikte olmayı sürdüreceğiz.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Hayalleri, hayatın karşılarına çıkardığı engellerden çok daha büyük olan gençlerimiz için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’da, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Mesajında, engellilerle ailelerinin yarınlara umut ve güvenle bakabilmeleri için çalıştıklarını belirtti. Engellilerin yaşam kalitesini yükseltecek düzenlemeleri hayata geçirdiklerine belirten Çiğdem Karaaslan, sözlerine şöyle devam etti: “Hiçbir kısıtlamaya uğramadan hayatın her alanında aktif olarak var olabilmeleri için çalışmak, karşı karşıya kaldıkları sıkıntıları gidermek, tüm vatandaşlarımızın olduğu gibi engellilerimizin de yaşam kalitesini yükseltecek düzenlemeleri hayata geçirmek öncelikli görevlerimiz arasındadır. Sosyal politikalar alanında inancımızdan, medeniyetimizden ve kadim devlet anlayışımızdan aldığımız ilhamla hareket ediyoruz. Cumhurbaşkanı’mız ve Genel Başkanı’mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti olarak son 20 yılda hayata geçirdiğimiz politikalarda sosyal devlet anlayışını hakim kılmamız, devletimizin sosyal güvenlik şemsiyesi altına sadece özel grupları değil tüm vatandaşlarımızı almamız bu bakış açısının tezahürüdür.” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version