Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na Hatay Havalimanı tepkisi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Hatay Havalimanı CHP'li belediyeler tarafından onarıldı 'sözlerine tepki gösterdi.

erdogandan hatay havalimani tepkisi habermeydan

Hatay’da MHP lideri Devlet Bahçeli ile Deprem bölgesini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun ‘Hatay Havalimanı CHP’li belediyeler tarafından onarıldı’ sözlerine tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hatay Havalimanını da kendi belediyelerinin imar ettiğini, onardığını, bu tür yalanları söylemeye devam ediyor. Yahu haddini bil. Bu senin işin değil” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklaması şöyle;

Hatay Havalimanının hasar gören pistinin ve bağlantı yollarının onarılmasıyla Hatay Havalimanımız 1 hafta içerisinde insani yardım uçaklarına ve dönüşte yolcu uçuşlarına açtık. Ama ana muhalefetin başındaki zat, Hatay Havalimanını da kendi belediyelerinin imar ettiğini, onardığını, bu tür yalanları söylemeye devam ediyor. Yahu haddini bil. Bu senin işin değil. Anlamazsın bu işlerden. Bugüne kadar hep sustum, sustum sustum, bulunduğum makam beni susmaya icbar etti. Dürüst ol. Bir gün de dürüst olduğunu görelim ama maalesef böyle bir dürüstlük yok. Bizzat Hatay’a geldiğim gün Genel Başkan vekilimi oraya gönderdim. Zaten Binali Bey bakandı ve ne olduğunu ne bittiğini de biliyor. Orada böyle belediyenin gelip de imar etme diye bir şeyi söz konusu değil ama yalan bunlarda diz boyu. Nitekim, isim vereceğim şimdi İGM yani İstanbul Havalimanı ortaklarından Kalyon İnşaat orayı 5 günde eline aldı ve sürat ile bitirip yaptı ve milletimize teslim etti. İşin aslı bu. Ama bunlarda doğruluk yok, dürüstlük maalesef yok.

Exit mobile version