Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu ve Akşener’e eleştiriler

Elazığ’da Afet Konutları Temel Atma ve Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni’nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı.

Cumhurbaskanii Erdogandan elazigda aciklama habermeydan

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu ve Akşener’e eleştiriler.

Dün Abdullah Paşa Mahallesi TOKİ Alanı’nda yapılan Elazığ Afet Konutları Temel Atma ve Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni’ne katılan Erdoğan’a MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve bakanlar eşlik etti. Törende, halka seslenen Erdoğan’ın hedefinde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener vardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

1164 konutun anahtarlarını hak sahiplerine vereceklerini ve Elazığ’da 505 deprem konutunun temelini atacaklarını vurgulayan Erdoğan, ”Son depremlerin ardından inşa edeceğimiz 650 bin konutun 7 bin 452’sini Elazığ’da yapıyoruz. Bunlardan 505’inin temelini bugün atıyoruz. Böylece deprem bölgesinde 67 bin 50 konut ve köy evinin yapım sürecini başlatmış, bunlardan 31 bin 663’ünün de temelini atmış oluyoruz. Amacımız 1 yıl içinde 319 bin konut ve köy evini hak sahiplerine teslim ederek deprem bölgesindeki şehirlerimizi ayağa kaldırmaktır. İşte Cumhur İttifakı bu. Bugüne kadar Elazığ’da deprem konutları ve diğer projelerle 29 bin 418 konut yaptık. Halen 1810 konut ile kamu binalarının, dükkanların, yurtların, okulların ve diğer hizmet birimlerinin yapımı sürüyor. İnşallah hem bunları hem yeni deprem konutlarımızı hem yeni ‘ilk evim’ projesindeki 1831 konutu ve 17 bin 500 alt yapılı arsayı da en kısa sürede teslim edeceğiz”dedi.

”Bay bay Kemal teröristlerle koyun koyunasın, iyi masaya oturdun”

”Hanımefendi senin aklın bu işlere ermez. Biz papatya çayının ne zaman içileceğini de biliriz ama sana rezeneyi tavsiye ederiz. Kiminle uğraşacağını çok iyi bilmen lazım. Bay bay Kemal sahra hastanesi diyor bir de baktık Adana’da çadır kurmuşlar. Onu da hastane diye yutturmaya çalışmışlar. Deprem bölgesinde ihtiyaç duyulan her hastaneyi de 1 yıl içinde faaliyete geçirmek için size sözümüz var. Ne söz verdiysek yerine getirmiş bir hükümet olarak bunu da yapacağız. Bay bay Kemal teröristlerle koyun koyunasın, iyi masaya oturdun. Bay bay Kemal’e Kandil’den selam geliyor. Beraber yürüyeceğiz diyorlar.

YSK’da listeler açıklandı. Bir tarafta bölücülerin yürü Kemal’i bulunuyor, bir yerde gel buraya Muharrem var, ötekini saymaya gerek yok.”

”Bizim LGBTİ ile işimiz yok”

”Onlar gitsinler kendi fırıldak masalarında incik boncuk oynamaya, oturuyorum kalkıyorum kavgası yapmaya, hayali makam ve mevkiler dağıtmaya, gökkuşağı renklerine bürünmeye devam etsinler. Bizim LGBTİ ile işimiz yok. Bunlar LGBTİ ile beraber dans etsinler. Bizim milletimizle daha yapacak çok işimiz, ülkemize kazandıracak çok eserimiz, istikbalimiz ve istiklalimiz için verecek çok mücadelemiz var.”

14 Mayıs’ta Elazığ’a güveniyorum

”Önümüzde sadece 43 gün kaldı. 14 Mayıs’a, hep birlikte sandıklara gidecek, ülkemiz, milletimiz, evlatlarımız ve geleceğimiz adına tercihimizi ortaya koyacağız. Bugüne kadar bizi asla yalnız bırakmayan, çok güçlü destek veren Elazığ’ın, 14 Mayıs’ta da aynı kararlı duruşu tekrarlayacağına inanıyorum.

Sizlerden sandığa gittiğinizde; terör örgütleri ile yol yürümekten çekinmeyenlere, milletimizin acısı halen taze iken koltuk kavgasına tutuşanlara, ülkemizin sorunlarına çözüm üretecek hiçbir vizyon geliştirmeyenlere, söylemleri ile FETÖ’cülere ve bölücülere cesaret aşılayanlara, kaostan, krizden ve istikrarsızlıktan başka hiçbir vaadi olmayanlara, kendi siyasi ikballerinden, menfaatlerinden, heveslerinden başka bir şey düşünmeyenlere hak ettikleri dersi vermenizi bekliyorum. Sizlerden ne vatandaşımızın derdi ile dertlenen, ne de yönetimine talip ettikleri milletin inanç değerlerine ve onun sembollerine saygı gösteren bu istismarcıları 14 Mayıs’ta sandığa gömmenizi bekliyoruz. Elazığ’a güveniyorum.”

 

Exit mobile version