Cumhurbaşkanı Erdoğan Bitlis’te muhalefeti eleştirdi

Bitlis'te konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefetteki tartışmalarla ilgili, "Ölmüş atı kamçılamanın kimseye bir faydası olmaz" dedi.

Cumhurbaskani Erdogan Bitliste muhalefeti elestirdi habermeydan

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bitlis’te muhalefeti eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bitlis Kamu ve Özel Yatırımları Toplu Açılış Töreni’ne katıldı. Burada konuşma yapan Erdoğan, muhalefeti eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar:

”Bugün tek bir açılış töreniyle toplam tutarı 12,5 milyar lirayı bulan yatırımları resmen hizmete alıyoruz. Tüm kurumlarımızın hizmet ve projeleri bulunuyor. 75 kalem eser ve hizmeti Bitlis’imize sunmuş oluyoruz. Bitlis Organize Sanayide 3 bin kardeşimize istihdam sağlayan firmalarımızın açılışını yapıyoruz. Bitlis kamunun yanı sıra özel sektör yatırımlarıyla da kendinden söz ettirmeye başladı. Özel sektörün ilgisi giderek artıyor. Tekstil alanında üretim merkezi haline geliyor. 12 üretim tesisini daha bugün hizmete alıyoruz. 3 bin 600 kişi iş imkanına kavuşacak.”

MUHALEFETİN KOLTUK KORUMAK DIŞINDA GÜNDEMİ YOK

”Bunların ne ülkeyi yönetecek kapasitelerinin olmadığı ortaya çıkmıştır. Son üç ayda şahit olduklarımız, muhalefetin içler acısı halini bir kez daha göstermiştir. Kardeşlerim, ölmüş atı kamçılamanın kimseye bir faydası olmaz. Bunların kendi koltuklarını korumak, siyasi ikballerini kurtarmak dışında hiçbir gündemleri yoktur. Sorun varsa çözecek olan Cumhur İttifakı olarak biziz. Türkiye Yüzyılı’nı inşa edecek olan yine biziz. Son 21 yılda her alanda bunu başardık. Bizden önce yapılanların kat ve kat fazlasını ülkemize kazandırdık.”

“TATVAN VE VAN FERİBOT İSKELELERİNİN YENİLENMESİ ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”

”Sultan Alparslan ile İdris-i Bitlisi feribotlarını işletmeye aldık. Tatvan ve Van feribot iskelelerinin yenilenmesi çalışmalarımız devam ediyor, bağlantı yollarını ise tamamladık. Adilcevaz İskelesi’nin yapımı, Ahlat Su Sporları Deniz Otobüsü Yanaşma Yeri yeni tamamlandı. Bitlis’e bir baraj, 2 gölet, 5 sulama tesisi, bir hidroelektrik santrali, 45 taşkın koruma tesisi ve bir içme suyu tesisi olmak üzere toplam 55 tesis inşa ettik. Hükümetlerimiz döneminde Bitlis’e toplam 1,2 milyar lira tarımsal destek sağladık. Yaptığımız sulama tesisleriyle toplam 40 bin dekar araziyi sulamaya açtık. Bitlis, Ahlat, Güroymak ve Tatvan’a doğal gaz arzı sağladık, önümüzdeki dönemde Adilcevaz ve Hizan’a da doğal gaz arzı sağlamayı planlıyoruz.”

Exit mobile version