Cumhurbaşkanı Erdoğan, BBP lideri Destici’yi kabul edecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile BBP lideri Mustafa Destici bugün bir araya geliyor. Öte yandan Cumhurbaşkanı dün Devlet Bahçeli'yle bir görüşme gerçekleştirmişti.

Erdogan BBP lideri Desticiyi kabul edecek habermeydan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BBP lideri Destici’yi kabul edecek. Bugün saat 16.00’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde, başlayacak görüşmede, depremde yapılan çalışmaların ve seçim sürecinin ele alınması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi kabul etmişti. 1 saat 15 dakika süren görüşmenin ardından açıklama yapılmamıştı.

Erdoğan, Millet İttifakı’nın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı adayı olarak açıklaması sonrasında Cumhur İttifakı ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ilk defa bir araya gelmişti. İki genel başkan arasındaki son görüşmenin tarihi ise 16 Şubat’tı.

Son görüşmede afet bölgesinde yapılan çalışmaların her iki liderin ele aldığı öngörülüyor. Bölgede atılması gereken acil adımlar neler, acil ihtiyaçlar neler? Bunların detaylarına da iki liderin enine boyuna değerlendirdiği ifade ediliyor. AK Parti ve MHP’nin ortak komisyon çalışmaları bir yandan da devam ederken komisyon çalışmaları da her iki liderin gündemindeydi.

Exit mobile version