CHP’li iki başkan hakkında adli işlem başlatıldı: Karalar ve Tutdere adliyeye sevk edildi!

CHP’li belediyelere yönelik 5 Temmuz Cumartesi sabahı düzenlenen operasyonda gözaltına alınan, aralarında Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’nin de bulunduğu 13 kişi, bu sabah sağlık kontrolü için Bayrampaşa Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Sağlık kontrollerinin tamamlanmasının ardından Karalar ve Tutdere, adliyeye sevk edildi.

karalar tutdere habermeydan

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) yönelik ‘yolsuzluk’ iddiaları kapsamında yürütülen soruşturmada gözaltına alınan, aralarında Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’nin de bulunduğu 13 kişi, bu sabah sağlık kontrolünden geçirildi.

Karalar ve Tutdere adliyeye sevk edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik ‘yolsuzluk’ iddiaları kapsamında yürütülen soruşturmada gözaltına alınan, aralarında Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’nin de bulunduğu 13 kişi, bu sabah sağlık kontrolünden geçirildi.

Sağlık kontrolünün tamamlanmasının ardından şüpheliler, Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne sevk edildi.

Ne Olmuştu?

CHP’li belediyelere yönelik yeni operasyon, etkin pişmanlıktan yararlandığı belirtilen Aziz İhsan Aktaş ve beraberindeki bazı kişilerin ifadeleri doğrultusunda gerçekleştirildi.

Silivri’de tutuklu bulunan CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret için İstanbul’a gelen Zeydan Karalar, dönüş yolunda ablasının Gebze’deki evinde gözaltına alındı. Öte yandan, Ankara’dan Adıyaman’a gitmek isterken yakalanan Abdurrahman Tutdere de Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Exit mobile version