CHP’de Yüksek Disiplin Kurulu toplantısı gerçekleşti.
CHP’nin 39. Olağan Kurultayı’nda seçilen Yüksek Disiplin Kurulu (YDK), görevdeki ilk toplantısını tamamladı. Kuruldan yapılan açıklamaya göre, toplantıya en yaşlı üye Remzi Kazmaz başkanlık etti.
Toplantıda, gizli oylama sonucu YDK Başkanlığına Turan Taşkın Özer, Başkan Yardımcılığına Ayça Akpek Şenay ve Sekreterliğe Deniz Çakır oy birliğiyle seçildi. Kurul, önümüzdeki dönemde partinin disiplin işlemlerini yürütmek ve üyelerle ilgili gerekli kararları almak üzere çalışmalarına resmen başlamış oldu.
YDK’nın toplantısında, önümüzdeki dönemde ele alınacak konular, disiplin süreçlerinin işleyişi ve partinin kurumsal düzeni konuları da gündeme alındı. Kurul üyeleri, partinin disiplin mekanizmasının etkin bir şekilde işlemesi için koordineli çalışacaklarını belirtti.
