CHP bugün Kılıçdaroğlu’nun adaylığını ilan edecek

chp bugun kilicdaroglu adayligini ilan edecek habermeydan

CHP bugün Kılıçdaroğlu’nun adaylığını ilan edecek. Dün CHP’de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığının ilan edilmesi sonrasında yapılacaklarla ilgili bir toplantı gerçekleşti.

Kahramanmaraş depremleri sebebiyle adaylığın ilanından sonra CHP,  Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığını abartısız bir şekilde kutlayacak. Kılıçdaroğlu’nun Millet İttifakı’nın adayı ilan edilmesini bekleyecek olan partililer, bugün saat 17.00’de Saadet Partisi’nin önünde buluşacak. Alkışlarla Kılıçdaroğlu karşılanacak ve tebrik edilecek, ancak abartıya kaçılmayacak. Eğlence ve kutlama havasında bir karşılama olmayacak.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu, sonrasında CHP Genel Merkezi’ne geçecek, partililer de saat 19.00’da Genel Merkez’in bahçesinde Kılıçdaroğlu’nu karşılayacak. Ancak deprem felaketi nedeniyle karşılama kutlama şeklinde olmayacak. Adaylığın ilanının ardından Genel Merkez’e Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının yer aldığı pankart asılacak. Alınan bilgiye göre pazar günü de Ankara Arena Spor Salonu’nda bir lansman yapılması planlanıyor.

Ayrıca CHP’nin birçok il ve ilçe örgütünden bugün açıklanacak adaylık öncesi Ankara’ya yola çıkış mesajları iletildi.

O mesajlardan biri şu şekilde:

“Değerli yol arkadaşlarım, 6 Mart Pazartesi(yarın), saat 17.00da CHP Genel Merkezinde olacağız! Halkın umudu genel başkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLUnun cumhurbaşkanlığı adaylığını tüm Türkiyeye genel merkezimiz önünde hep birlikte halkımıza duyuracağız. Seyhan Belediyesi önünden saat 11.00de otobüslerle Ankaraya hareket edeceğiz. Tüm Türkiye Halkına hayırlı olsun! Sayın Kemal KEMAL KILIÇDAROĞLUnun yolu açık olsun! Saygılarımla. CHP ÇUKUROVA İLÇE BAŞKANI Av. Remzi Ümit ATAY”

Exit mobile version