Çankaya Belediyesi soruşturmasında 3 kişi daha gözaltına alındı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Çankaya Belediyesine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 3 şüpheli daha gözaltına alındı. Gözaltına alınan isimler arasında Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karabulut'un da bulunduğu öğrenildi.

cankaya belediyesi habermeydan

Çankaya Belediyesi soruşturmasında 3 kişi daha gözaltına alındı.

Çankaya Belediyesi soruşturmasında 3 kişi daha gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Çankaya Belediyesine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 3 şüpheli daha gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karabulut’un da bulunduğu bildirildi.

Adli kaynaklardan edinilen bilgiye göre, “suç örgütü kurma”, “suç örgütüne üye olma”, “rüşvet alma”, “rüşvet verme” ve “ihaleye fesat karıştırma” suçlamalarıyla yürütülen soruşturma devam ediyor.

Soruşturma kapsamında Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karabulut ile birlikte 3 şüpheli, Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde arama ve el koyma işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Soruşturma süreci

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturma kapsamında görevinden uzaklaştırılan Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner’in de aralarında bulunduğu 36 şüpheli hakkında 11 Temmuz’da gözaltı kararı vermişti. Bu kapsamda 30 şüpheli yakalanırken, Hüseyin Can Güner’in de bulunduğu 24 kişi tutuklanmış, 6 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Exit mobile version