Bursa’da sahte alkol faciası!

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesi Teleferik mahallesinde bir evde sahte alkolden zehirlenen Şakir Çelik (56) ve Erol Oktay (56) yaşamını yitirdi, 8 kişi de tedavi altında.

ambulans habermeydan

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde sahte alkolden zehirlenen Fatih U. ve Suriyeli Basem M., ambulansla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne; Ramazan Ç. (48) ise Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedaviye alındı.

Fatih U., Basem M. ve Ramazan Ç. ile beraber ilde sahte alkol şüphesiyle hastaneye kaldırılan kişi sayısı 10’a ulaştı. Bu kişilerden 2’si hayatını kaybederken, 8 kişinin tedavisi devam ediyor.

“Arkadaşının ağabeyinden aldım”

Bursa’da sahte alkolden zehirlenen 6 kişiden Murat K., hastanedeki ilk ifadesinde, “Sahte içkiyi bir arkadaşımın ağabeyi olan Cihat’tan aldım. İlk olarak tek başıma içmeye başladım. Daha sonra Suriyeli Ahmet diye bir arkadaşım geldi. O da benimle içti. Onun nerede oturduğunu bilmiyorum. Ben rahatsızlanınca bir süre bekledim. Cihat’ın zehirlendiğini ve hastaneye kaldırıldığını öğrenince, ben de zehirlendiğimi anladım” dediği biliniyor.

Ölü sayısı 2’ye ulaştı

Bursa’da sahte alkolden zehirlenen 6 kişiden Erol Oktay (56) da tedavi gördüğü Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kurtarılamadı. Zehirlenen 4 kişiden 2’sinin tedavisi yoğun bakımda, diğer 2’sinin ise diyaliz merkezinde devam ediyor.

Exit mobile version