Burger King’den müşterilere Stranger Things sürprizi!

Popüler fast food şirketi Burger King, bugün 4. sezonu yayınlanan Stranger Things dizisi için özel bir menü oluşturdu.

Stranger Thing

Orijinal Netflix dizisi Stranger Things, 4. sezonu ile bugün izleyicisiyle buluştu. Bilim kurgu ve korku türünü harmanlayan popüler yapım, dünya çapında oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip. Türkiye’de de pek çok kişinin izlediği yapım, bir dolu sürprizle karşımıza çıktı.

Dijital yayın platformu Netflix, Stranger Things’in yeni sezonu için çok sayıda reklam kampanyası gerçekleştiriyor. Farklı ülkelerde çeşitli reklamlar yapan şirket, yaklaşık üç yıllık aradan sonra dizinin dönüşünü kutlamak için Burger King ile de renkli bir anlaşmaya imza attı. Popüler fast food firması, dizinin hayranlarına özel bir menü hazırladı.

Burger King, Stranger Things için özel menü yaptı!

Sınırlı sayıda piyasaya sürülecek olan Stranger Combo adlı menü, bir adet Waffle Burger, Hellfire adlı orta boy patates ve seriye atıfta bulunan Demogorgon adlı sundae tatlısıyla fenomen dizinin hayranlarına lezzetli bir menü oluşturdu.

Burger King’in Stranger Combo menüsü aynı zamanda dizinin eski sezonlarına da gönderme yapan özel bir paket ambalajıyla geliyor. Kısıtlı sayıda bölgede piyasaya çıkacak menünün Türkiye’ye gelip gelmeyeceği şimdilik belirsizliğini koruyor.

Hazırladıkları özel menünün yanı sıra Burger King, çeşitli ülkelerde mağazalarını Stranger Things dizisi için yeniden dekore etti. Şirket bunun için yalnızca mağaza içi ile sınırlı kalmadı. Aynı zamanda dış tasarımını da baştan aşağıya düzenledi.

Stranger Things’in 4. sezon 1. kısmı yayında

Netflix‘in popüler dizisi Stranger Things bugün 4. sezon 1. kısım ile hayranlarıyla buluştu. Toplamda yedi bölümden oluşan sezon, 1 Temmuz’da 2. kısmı ile yeniden karşımıza çıkacak. Yakında gelecek iki bölüm ile fenomen dizi ekranlara veda edecek.

Exit mobile version