Boyabat Kaymakamlığı depremzedeler için destek çağrısında bulundu

Sinop Boyabat Kaymakamlığı tarafından, Kahramanmaraş merkezli deprem bölgesine gönderilmek üzere yapılan yardımların sürdürülmesi için çağrı yapıldı.

Boyabat Kaymakamligi Habermeydan

Boyabat Kaymakamlığı depremzedeler için destek çağrısında bulundu. Sinop Boyabat Kaymakamlığı tarafından, Kahramanmaraş merkezli deprem bölgesine gönderilmek üzere yapılan yardımların sürdürülmesi çağrısı yapıldı. Öncelikli olarak hazır gıda ve plastik tabak ürünleri yardımları bekleniyor.

Sinop iline bağlı Boyabat Kaymakamlığı tarafından, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketi sonrasında bölgedeki depremzedeler için Boyabat ilçe halkına destek çağrısında bulundu. Yapılan çağrıda öncelikli olarak hazır gıda ve plastik tabak, çatal, kaşık, ve bardak yardımı yapılması gerektiği belirtildi.

Boyabat Kaymakamlığı tarafından yapılan duyuruda, “Kıymetli Boyabat halkı, bugüne kadar insanüstü bir çaba ile yapmış olduğunuz yardımlar sonrasında deprem bölgesinden Boyabatlılara karşı müthiş bir minnet duygusu gelişmiştir. Bölgedeki kardeşlerimiz sizlere selam ve dualarını göndermiştir. Ancak deprem bölgesinde günde 3 öğün AŞ kaynatıldığı için kardeşlerimizin hazır gıda, konserve, pirinç, nohut, mercimek, fasulye, çay, şeker, tuz, plastik çatal, kaşık, tabak ve bardak gibi malzemelere ihtiyacı vardır. Abat şehir Boyabat üzerine ne düşüyorsa bir kez daha yapıp, depremzede kardeşlerini yalnız bırakmayacaktır” denildi.

İlçe halkının, 15 Temmuz Kültür Merkezi’ndeki yardım toplama alanına öncelikli olarak hazır gıda ve plastik tabak olmak üzere duyuruda belirtilen gıda ürünleri desteklerinin sürdürülmesi gerektiği belirtildi.

Exit mobile version