Beylikdüzü’nde TIR parkında yangın: 4 TIR kullanılmaz halde

Beylikdüzü'nde TIR parkının içindeki, tahta paletlerin bulunduğu depoda başlayan yangın kısa zamanda artarak park halinde olan TIR’lara sıçradı. İtfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu kontrol altına alınan yangında 4 TIR kullanılamaz hale gelirken, 4 TIR’da hasar oluştu.

tir yangini habermeydan

Yangın, saat 03.30 civarında Yakuplu Mahallesi Liman yolu Caddesi üzerindeki TIR parkında gerçekleşti. Söylenenlere göre, TIR parkında bulunan ve içerisinde tahta paletlerin bulunduğu depoda şu an için belirlenmeyen bir sebeple çıkan yangın kısa zamanda büyüyerek park halindeki TIR’lara sıçradı. Haber verilmesinin ardından olay mahalline çok fazla itfaiye sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Yangın itfaiye ekiplerinin neredeyse 2 saat süren çalışmaları neticesinde kontrol altına alınarak söndürüldü. Hiçbir yaralanmanın yaşanmadığı yangında 4 TIR kullanılamaz hale gelirken, 4 TIR’da  hasar oluştu.

Yangın çıktığı esnada TIR parkında bulunan Mustafa Altun, “Aracın içinde oturuyordum. Yangın mahalline 2 araç yakınım. Alev gibi bir şey gördüm, hissettim. İndiğimde yangın çıkmıştı. Ama neden çıktı, nasıl çıktı bilmiyorum. Sadece 3 tane aracı kurtarabildim. Birini bıraktım diğerine koştum. Bir aracı daha kurtarabilseydim, 2 tane daha kurtarma şansım vardı. Ama beceremedim o kadarını. Anahtarını bulamadım. Benim araca da bir kısım sıçradı ama ben kurtardım. Çok şükür. Şu anda 3 tane tamamen yanan var 2 tane de kısmen yanan var. 2 tane de birisi kısmen 3 tanesi de aleve maruz kalmadan kurtardık. 2 arkadaş daha vardı, onlar da yıkamanın hortumu ile müdahaleye uğraşıyorlardı. Konteynerda yangın çıktığı yerde yatan bir arkadaş vardı. Onu da dışarı aldık. Şükür can kaybımız yok”  şeklinde konuştu.

Yangının palet deposundan başladığını ifade eden Mustafa Çekici, “Burada palet deposu var. Palet deposunda Yangın çıkıyor. Yandaki araçlara sıçrıyor. İşte itfaiye geldi. Söndürmeye çalışıyorlar. Şuan 5 tane var ağır hasarlı var. Diğerlerine daha bakılmadı” dedi

Ekipler, yangınla alakalı soruşturma başlattı.

Exit mobile version