Beykoz’da İETT otobüsünün çarptığı yaya hastaneye götürülürken ikinci kaza yaşandı

İstanbul Beykoz'da İETT otobüsü yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya çarptı. Kazada yaralı ambulansla hastaneye götürüldüğü esnada, caddede hızla ilerleyen bir otomobil ise trafikte bekleyen 2 motosikletliye sonra da başka bir otomobile çarptı. Kazalarda 5 kişi yaralandı.

beykoz kaza habermeydan

Kaza, dün saat 19.00 sıralarında Yenimahalle Mahallesi Dr. Ömer Besim Paşa Caddesi üzerinde yaşandı. Caddede seyreden İETT otobüsü, yolun karşısına geçmek isteyen yayaya çarptı. Kazayı gören vatandaşlar yayanın yardımına koştu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri gönderildi. Yaralı yaya ambulansa bindirildi.

Yaya hastaneye götürülürken ikinci kaza yaşandı

Ambulans hareket ettiği esnada caddede hızla ilerleyen bir otomobil sürücüsü, ambulansın geçmesi için bekleyen 2 motosikletliye ve bir otomobile çarptı. Kazanın etkisiyle motosikletliler savrularak yayalara çarptı. Yaşanan kazalarda 5 kişi yaralandı. Kaza anları güvenlik kamerasına yansıdı. Olay yerine gönderilen başka bir ambulansla kaza yapan otomobil sürücüsü hastaneye kaldırıldı.

Mahalle sakini Barış Çelik, “Evin Penceresinden aşağı doğru bakıyordum. O esnada aşağıdan otobüs geliyordu. Amca da yolun karşısından geçmeye çalışırken amcaya otobüs çarptı. Durmaya çalıştı ama duramadı otobüs şoförü. Amca da sağa sola bakmadı. Sonrasında ambulans geldi. Aradan bir 15-20 dakika geçtikten sonra bir araç yukarıdan frenine basmadan direkt iki motorluya çarptı. O motorlularla birlikte etraftaki insanlara çarptı. 5-6 kişi yaralandı. Ama şu anda amcanın akıbetini bilmiyorum. Amca kafasını yere çarptığı için bir kanama oldu. Burada sürekli kazalar oluyor. Bununla alakalı bir önlem alınmasını istiyoruz” dedi.

Exit mobile version