Başakşehir’deki bıçaklı saldırıda saldırgan ile anne ve baba tutuklandı

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde bir ortaokulda 1 öğrencinin hayatını kaybettiği, 7 öğrencinin yaralandığı bıçaklı saldırıyla ilgili gözaltına alınan şüpheli ile anne ve babası tutuklandı.

basaksehir habermeydan

Başakşehir'deki bıçaklı saldırıda saldırgan ile anne ve baba tutuklandı.

Başakşehir’deki bıçaklı saldırıda saldırgan ile anne ve baba tutuklandı.

İstanbul Başakşehir’de bir öğrencinin hayatını kaybettiği, 7 öğrencinin yaralandığı bıçaklı saldırıyla ilgili gözaltına alınan 15 yaşındaki F.M. ile anne ve babası tutuklandı.

8 öğrenci bıçaklandı

Olay, Kayaşehir Şeyh Şamil İmam Hatip Ortaokulu’nda sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, başka bir okulda eğitim gören 15 yaşındaki F.M., evinden aldığı bıçakla ve okul üniformasıyla eski okuluna girdi.

Yaşanan arbede sırasında F.M.’nin bıçakla saldırması sonucu yaşları 10 ile 13 arasında değişen 8 öğrenci yaralandı. Yaralı öğrenciler hastaneye kaldırılırken, 10 yaşındaki Eslem Sare Bulut yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

F.M. ile anne ve babası tutuklandı

Saldırının ardından F.M. ile anne ve babası polis ekiplerince gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan üç şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Savcılık ifadelerinin ardından F.M. ile anne ve babası çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Böylece soruşturma kapsamında 3 şüpheli cezaevine gönderildi.

Anne ve babaya yöneltilen suçlama

Anne ve babanın, “aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali” suçundan tutuklandığı bildirildi.

Exit mobile version