Bakırköy Belediyesi’nde Vurgun

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun adı, bir kez daha rüşvet skandalına karıştı.

1

Adı sürekli rüşvet ve peşkeş skandallarıyla duyulan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun; gün geçmiyor ki Bakırköy Belediyesi’nde yeni bir rüşvet iddiası olmasın.

Haber Meydan‘ın özel haberine konu olan bu rüşvet skandalında, 36 yıllık Bakırköy halk pazarının depreme dayanıklı değil bahanesiyle yıkılmasının hemen ardından peşkeş çetesi göreve başladı. Bakırköy halkı ve bölgede yıllardır gelir elde eden daimi esnaf hiçe sayılarak, parayı veren düdüğü çalar zihniyetinden hiç vazgeçmeyen Bülent Kerimoğlu’nun; bu alanı da çoktan peşkeş çektiği söyleniyor.

36 senelik halk pazarı esnafına en ufak bilgi vermediği gibi, yeni yapılacak yapıları birilerine para karşılığında vermeye başladığı konuşulmaya başlandı.

İmara aykırı olmasına rağmen peşkeş çekildi

 

Bülent Kerimoğlu tarafından halk pazarının hemen karşısında, elektrik trafosunun yanında yeşil olan bir bölge; imara aykırı olmasına rağmen inşaatı tamamlandı. Yine yerleşim yerinde sağlık açısından da uygun olmayan bir şekilde, rüşvet karşılığı göz yumarak devasa bir restoran haline getirildi.

 

Bu restoranın açılmasıyla birlikte; Bülent Kerimoğlu’nun çocuk parkını para karşılığında kafeye dönüştürdüğü kanıtlanmış oldu. Bakırköy’de neredeyse satılmadık hiçbir yeşil alan, park kalmadı. Peşkeş çekilecek yeşil alan kalmayınca binaların, sitelerin bahçelerine de para karşılığı yapılar yapılıyor; bölge sakinlerinin talepleri görmezden geliniyor. Bülent Kerimoğlu’na birilerinin dur demesi gerekiyor.

Exit mobile version