Bakan Yerlikaya: Türkiye’nin huzurunu kim kaçırmaya çalışıyorsa adalete teslim ediyoruz

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bir dizi programa katılmak üzere Balıkesir’i ziyaret ederek burada açıklamalarda bulundu.

Turkiyenin huzurunu kim kacirmaya calisiyorsa adalete teslim ediyoruz habermeydan

Bakan Yerlikaya: Türkiye’nin huzurunu kim kaçırmaya çalışıyorsa adalete teslim ediyoruz.

Balıkesir programı kapsamında Vatandaşla sohbet eden ve vatandaşın taleplerini dinleyen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Türkiye’nin huzuru için varız ve Türkiye’nin huzurunu kim kaçırmaya çalışıyorsa işte terör örgütleri, işte organize suç örgütleri, işte geleceğimiz göz aydınlığımız yavrularımızı, gençlerimizi zehirlemeye çalışan zehir tacirlerinin, bunların her biriyle ilgili amansız, durmadan, duraklamadan, inançla uğraşıyoruz, alıyoruz bunları götürüp adalete teslim ediyoruz” şeklinde konuştu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, göreve başladıkları günden itibaren terör örgütleriyle mücadele ettiklerini vurgulayarak “Cumhurbaşkanımızın desteği, aziz milletimizin yani sizlerin destekleri, duasıyla hain bölücü terör örgütü ve diğer tüm terör örgütleriyle, din istismarcısı olanlar, sol terör örgütü ayrım gözetmeden bunların tamamıyla uğraşıyoruz, 600 bin içişleri ailemizle yani kahraman polislerimizle, jandarmamızla.” dedi.

“Demokratik Bir Ülkede Yaşıyoruz, Hukuk Devletiyiz”

“Eskiden belediye başkanlarımıza ‘şehremini’ derdik. Yani emin olan kişiye emanet edilirdi illerimiz. Bizim ilçelerimiz, ilçe belediyelerimiz, il belediyelerimiz, büyükşehirlerimiz ne yapıyor? O şehre ait yapılması gereken beşikten mezara, yaşama ait ne varsa, ortak ihtiyaçların tamamının görüldüğü yerdir belediyelerimiz. Dolayısıyla bizim kaynaklarımız kullanılırken, bizim imkanlarımız ve bizim ihtiyaçlarımızın her birinin ortak akılla, yani istişareyle, tevazuyla, samimi bir şekilde çözülmesi gerekir. Ve bir karar verildiğinde sabırla, cesaretle, onun üstüne gidilmeli. Söz verdiği vatandaşına, hemşehrisine, onun beklediği işi de tamamlamalı. Siz 31 Mart günü sandığa gidip gözünüzü yumup kalbinizde 10 saniye istişare ettikten sonra mührü basacaksınız. 5 yıl boyunca bundan dönüş yok. Dolayısıyla özgür iradenizle, kalbinizle, gönlünüzle oyunuzu verin.”

Exit mobile version