Bakan Kasapoğlu açıkladı: Mart ayı KYK bursları yattı mı?

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu yaptığı açıklamayla öğrencilere müjdeli haberi verdi. Peki, mart ayı KYK bursları yattı mı, ne zaman yatacak?

kyk habermeydan

Mart ayı KYK bursları için tarih araştırmaları devam ediyor. Eğitimlerine destek olması için KYK bursu ve kredisi alan öğrenciler, Mart ayında bursların hangi tarihlerde yatacağını merak ediyor. Peki, Mart ayı KYK bursları yattı mı, ne zaman yatacak?

BAKAN KASAPOĞLU’NDAN AÇIKLAMA

Bakan Kasapoğlu, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla beraber yüz binlerce öğrenciye müjdeli haberi verdi.

Kasapoğlu, “Sevgili gençler, mart ayı GSB burs ve öğrenim kredisi ödemeleriniz hesaplarınıza yatırılmaya başlandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak her koşulda yanınızda olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Buna göre; KYK burs ve öğrenim kredisi alan öğrencilerin Mart ayı ödemeleri hesaplarına yattı.

TC NUMARASINA GÖRE ÖDEME

Bakan Kasapoğlu, ödemelerin 6-10 Mart tarihlerinde TC kimlik numarasının son numarasına göre yapılacağına dikkati çekti.

TC Kimlik numarasının sonu “0” olanlar 6 Mart, “2” olanlar 7 Mart, “4” olanlar 8 Mart, “6” olanlar 9 Mart, “8” olanlar 10 Mart’ta ödemelerini alabilecek.

Exit mobile version