Babala TV’de Kılıçdaroğlu’nun konuk olduğu programa rekor izlenme

Oğuzhan Uğur'un, BaBaLa TV’deki 'Mevzular Açık Mikrofon' programına konuk olan Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katılımcıların sorularını yanıtladı.

Babala TVde Kilicdaroglunun konuk oldugu program habermeydan

Babala TV’de Kılıçdaroğlu’nun konuk olduğu programa rekor izlenme.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turuna sayılı günler kala BaBaLa TV’de Oğuzhan Uğur’un moderatörlüğünü üstlendiği “Mevzular Açık Mikrofon” programının 15. bölümüne konuk oldu. 14 Mayıs’tan önceki program teklifini “provokasyonlarla ilgili çekinceler” sebebiyle reddeden Kılıçdaroğlu, ikinci tur öncesinde Uğur’un sosyal medya hesaplarından yaptığı daveti kabul etti. Kılıçdaroğlu’nun katıldığı programın çekimleri yedi saatten uzun sürdü.

Yayın ilk 15 saat içinde 10 milyon görüntülenmeyi aştı. Yayında Kılıçdaroğlu’na farklı görüşteki insanlar merak ettikleri soruları sordu.

İzleyicilerden gelen talep üzerine gazeteci İsmail Küçükkaya, Oğuzhan Uğur’u canlı yayına bağlayarak programın kanalda yayınlaması için izin istedi. Uğur ise bu isteğe olumlu yanıt vererek programın yayınlanmasında hiç bir sakınca olmayacağını ifade etti.

Uğur sosyal medya hesabından, Babala TV’deki tüm programlarında televizyonlarda yayınlanabileceğini, bunun için herhangi bir izin alınmasına gerek olmadığını ancak elde edilen gelirin bağışlanmasını istediğini yazdı: “TV kanalları arayıp izin istiyorlar, hiç lüzum yok. İsteyen TV kanalları programımızın 15 Bölümünü de dilediği gibi yayımlayabilir. Telif yok. Teşekkürler.”

 

Exit mobile version