AUTOBANK’a Narkotik Operasyonu

İSTANBUL NARKOTİK EKİPLERİNCE AUTOBANK'A UYUŞTURUCU GELİRLERİNİN AKLANMASI KAPSAMINDA OPERASYON YAPILDI

autobank

Sabahın erken saatlerinde İstanbul Etiler semtinde herkes tarafından bilinen ünlü oto galerisi Autobank’a İstanbul Narkotik ekiplerinde suç gelirlerinin aklanması şüphesiyle operasyon yapıldı.

Geçtiğimiz günlerde zehir tacilerine yapılan 1 Milyar ₺’lik operasyonu genişleten Narkotik Büro ekipleri, suçtan elde edilen gelirlerin AUTOBANK vb şirketler aracılığıyla aklandığını tespit etti. Bu tespit kapsamında bu sabah erken saatlerde ünlü galeri AUTOBANK’a operasyon yapıldı. AUTOBANK sahiplerinden Burhan kod adlı Hasan Lala’nın yakalanmasına dönük geniş çaplı çalışma başlatıldı. 

Hasan Lala isimli şahıs çevresince Burhan kod adıyla ismiyle bilinmektedir. Gerçek ismini gizlemek için Burhan Lala ismini kullanmaktadır.

1982 diyarbakır doğumlu Hasan Lala genellikle sahibi olduğu helikopterle seyahat ettiği için dikkat çeken bir servete sahiptir. Bu servetin büyük kısmını uyuşturu gelirleriyle elde ettiği ve resmi birkaç şirket üzerinden aklandığı düşünülmektedir. Şirketlerinden bazıları Lila Otomotiv, DMS motorlu araçlar ve AUTOBANKtır. 

Exit mobile version