Ataşehir Belediyesi’nde Rüşvet Skandalı! Belediye Çalışanı Servet Ön, Rüşvet Alırken Görüntülendi!

Ataşehir Belediyesi'nde Ruhsat ve Denetim Müdürü olarak görev alan Servet Ön, rüşvet alırken görüntülendi.

atasehir

Son yıllarda adı birçok kez rüşvet iddialarıyla anılan Ataşehir Belediyesi; belgelenen bir olayla yeniden gündeme geldi. Belediye bünyesinde Ruhsat ve Denetim Müdürü olarak çalışan Servet Ön’ün; rüşvet alırken çekilen görüntüleri kamuoyuyla paylaşıldı. Geçmişte de Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’yle alakalı bu iddialar gündeme gelirken; bu iddialar hakkında yasal işlem başlatıldığı da kayıtlara geçmişti.

Servet Ön’ün rüşvet alırken kaydedildiği görüntülerin basında yer almasıyla birlikte; Ataşehir Belediyesi’nin kamuoyunun yoğun bir tepki aldığı görüldü. Özellikle de AK Parti bünyesinde Ataşehir’de siyaset yapan isimler; CHP’li belediye başkanına dair gündeme gelen iddiaları yeniden hatırlattı.

İşte rüşvete dair çekilen görüntüler:

Ataşehir Belediyesi: Soruşturma Başlatıldı!

Rüşvet alışı belgelerle kanıtlanan Servet Ön’ün çalıştığı Ataşehir Belediyesi; yaşanan bu skandal hakkında açıklama yaptı. Yaşanan bu durumla alakalı tüm incelemeleri dikkatli bir biçimde yapılacağını aktaran Ataşehir Belediyesi; Servet Ön’ün görevine son verildiğini ve İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na gerekli müracaatın yapıldığını duyurdu.

Ataşehir Belediyesi’nin yazılı açıklamasında; “Bir kısım sosyal medya ile basın kurumlarında çıkan kurumumuzun bir çalışanı hakkında paylaşılan görüntülere dair bilgi sahibi olunması üzerine, görüntülerde yer alan içeriğin neye ilişkin olduğu ve gerçek olup olmadığı konusunda başkanlık emriyle Teftiş Kurulu Müdürlüğümüzce inceleme-soruşturma başlatılmış olup, başkanlığımızca bu kişinin görevine son verilmiştir.” ifadelerine yer verildi.

Exit mobile version