Ankara’da binada yangın… Biri bebek 3 kişi öldü.
Çankaya ilçesi Alacaatlı Mahallesi’nde bulunan 26 katlı bir sitenin dördüncü katında henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Alevler hızla üst katlara yayıldı.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis, sağlık, UMKE ve AFAD ekipleri sevk edildi. Binadaki tüm sakinler güvenli şekilde tahliye edildi.
Yaklaşık dört saat süren yoğun müdahale sonucu yangın kontrol altına alındı.
İtfaiye ekiplerinin verdiği bilgilere göre, yangında yedisi itfaiye personeli olmak üzere toplam 39 kişi dumandan etkilendi. Bunlardan 26’sı ayakta tedavi edilirken, 20 kişi çevredeki hastanelere sevk edildi.
İlk belirlemelere göre dumandan etkilenenler arasında bulunan üç buçuk aylık bir bebek de dahil olmak üzere, toplam üç kişi hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırılan bir kişinin durumunun ağır olduğu bildirildi.