AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan’dan Kızılay Başkanına sert tepki

Kahramanmaraş depremlerinin ardından çadırlar ile ilgili yaşanan olaylarda tepkilerin odağında yer alan Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a bir tepki de AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan geldi.

Bulent Turandan Kizilay Baskanina sert tepki habermeydan

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan’dan Kızılay Başkanına sert tepki geldi.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta gerçekleşen depremlerin ardından Kızılay’ın Ahbap Derneği’ne çadır sattığı ortaya çıkmış ve Kızılay Başkanı Kerem Kınık, tepkilerin odağındaki isim olmuştu. Kerem Kınık’a en çok tepki gösteren isimlerden biride oyuncu Şahan Gökbakar olmuştu. Kınık’ın en son yaptığı sosyal medya paylaşımı AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın tepkisini çekti.

Son olarak Şahan Gökbakar, “Keremin mumu, Murat Ağırel’e kadar yanar. Afet anında, millet açıktayken Kızılay’dan çadır satan Kerem, kendini Atatürk ve İsmet İnönü’ye iftira atarak savunmaya kalkmıştı. Yokmuş öyle bir şey… ha bu arada ne oldu seni milletvekili adayı yapmıyorlar mı?” paylaşımında bulundu.

Gökbakar’a yanıt veren Kınık ise şu paylaşımı yaptı: “Şahancım ne güzel biz deprem bölgesinde sen Marmaris’te birbirimize bulaşmadan yaşamaya başlamıştık. Ama bu müfteri ifaden beni cevaba mecbur etti. Murat Ağırel’in yazısına cevabım aşağıda. Bu arada davetimiz baki gel depremzedelerimize birlikte hizmet edelim. Hem devletimiz ve gönüllüler sahayı çok hızlı toparladı ilk zamanlarda duyduğun endişeler de yok artık merak etme.”

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar ile yaşadığı polemik ve kullandığı ifadeler üzerinden Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık’a tepki gösterdi. Sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan Kınık’ın açıklamalarını alıntılayan Turan, “Allah aşkına “Şahancım” ne, “bulaşmak” ne? Bu nasıl bir üslup? Yok mu sizin avukatınız/basın danışmanınız açıklama yapılacaksa yapsın! Göreviniz Recep İvedik tiplemesiyle bu seviyede bir polemik midir? Sadece işinize odaklansanız artık!” ifadelerini kullandı.

 

Exit mobile version