Ahlat’ta kabine toplantısı bugün yapılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin 953. yıldönümü dolayısıyla Ahlat ve Malazgirt'e ziyarette bulunacak. Erdoğan'ın başkanlığındaki kabine toplantısı, ilk kez Bitlis'in Ahlat ilçesinde gerçekleştirilecek. Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılacak toplantıda, iç ve dış gelişmeler değerlendirilecek.

kabine habermeydan

Ahlat’ta kabine toplantısı bugün yapılacak.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, ilk kez bugün Ahlat’ta toplanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilecek toplantıda, terörle mücadele operasyonları, ekonomik gelişmeler ve İsrail’in Gazze’de aylardır süren katliamı gibi önemli konular ele alınacak.

Terörle Mücadele
Toplantıda, Irak ve Suriye’nin kuzeyindeki son durum değerlendirilecek ve terörle mücadelede atılacak adımlar masaya yatırılacak.

Malazgirt Zaferi Kutlamaları
Malazgirt Zaferi’nin 953’üncü yıldönümü bu yıl kutlanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün ve yarın Ahlat ve Malazgirt’i ziyaret edecek. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a eşlik etmesi bekleniyor.

İsrail’in Gazze’deki Katliamı
Toplantının en önemli konularından biri, İsrail’in Gazze’deki katliamı olacak. Bu kapsamda, ateşkes görüşmelerinin son durumu değerlendirilecek.

Maymun Çiçeği Virüsü Tedbirleri
Kabine toplantısında, maymun çiçeği virüsü ile ilgili gelişmeler de gündeme gelecek ve bu çerçevede alınan tedbirler gözden geçirilecek.

Exit mobile version