7 gündür kayıp olan öğretmenin cansız bedeni bulundu.
Türkçe öğretmeni Tuncay Arslan, 16 Aralık’ta Eskişehir Gökmeydan Mahallesi Dedeefendi Caddesi’ndeki evinden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Arslan’ın eve dönmemesi üzerine yakınları durumu polise bildirdi.
İhbarın ardından başlatılan çalışmalarda, Arslan’ın en son Doğualp Sokak’ta görüldüğü belirlendi. Ekipler, öğretmenin hemen yakındaki Porsuk Çayı’na düşmüş olabileceği ihtimali üzerinde durdu. Bu kapsamda çayın kapakları kapatılarak sudaki seviyenin büyük bölümü tahliye edildi ancak ilk aramalarda herhangi bir ize rastlanmadı.
Cansız bedeni Porsuk Çayı’nda bulundu
Arama çalışmalarına Eskişehir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) başta olmak üzere MEB AKUB, AKUT, belediye arama kurtarma ekipleri, itfaiye ve çeşitli sivil arama kurtarma gruplarından oluşan yaklaşık 50 kişilik ekip katıldı. Çalışmalar, Porsuk Çayı’nın Şeker Mahallesi Kentpark mevkisinde yoğunlaştırıldı. Ayrıca Ankara Emniyet Müdürlüğü’nden gelen sualtı dalgıçları da arama faaliyetlerinde görev aldı.
Sualtı dalgıçlarının yaptığı çalışmalar sonucunda, 7 gündür kayıp olan Tuncay Arslan’ın cansız bedeni Porsuk Çayı’nda bulundu. Kıyıya çıkarılan cenaze, savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı. Arslan’ın kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak.














