5 aydır cezaevinde olan Engin Polat’ın ilk görüntüsü ortaya çıktı

Kara para aklama suçuyla tutuklanan fenomen Dilan Polat’ın eşi Engin Polat‘ın Çorlu Cezaevi'ndeki görüşünde çekilen fotoğraf, sosyal medyada gündem oldu.

5 aydir cezaevinde olan Engin Polat habermeydan

5 aydır cezaevinde olan Engin Polat’ın ilk görüntüsü ortaya çıktı.

Türkiye’nin en çok konuşulan gündem maddelerinden biri olan Polat ailesinin tutuklanması sonrasında Dilan Polat ve Engin Polat yaklaşık 5 aydır cezaevinde tutuklu bulunuyor. Kara para aklama, vergi kaçırma ve suç örgütü kurma suçlarıyla mercek altına alınan Polat Ailesi hakkında süreç devam ediyor.

Son olarak 5 Kasım’dan bu yana tutuklu bulunan çiftle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Beş aydır Çorlu Cezaevi’nde bulunan fenomen Dilan Polat’ın eşi Engin Polat’ın görüş sırasında çekilen bir fotoğrafı paylaşıldı. Söz konusu fotoğraf sosyal medyada kısa sürede en çok konuşulanlar arasına girdi ve birçok yorum yapıldı. Polat’ın saçlarının uzaması ve kilo alması dikkatlerden kaçmadı.

NE OLMUŞTU?

İstanbul merkezli 6 ilde 1 Kasım’da düzenlenen operasyon ile devamındaki operasyonlarda Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 24 şüpheli gözaltına alınmıştı. Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı gibi suçlamalarla mahkemeye çıkarılan Dilan Polat ve Engin Polat 5 Kasım’da tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Son olarak Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama ve vergi kanununa muhalefet suçlarıyla ilgili olarak tutuklanan Engin ile Dilan Polat çifti dahil 12 şüphelilerin tutukluluklarına devam kararı verilmişti.

 

Exit mobile version