43 ilin geçiş yollarında trafik yoğunluğu arttı

Ramazan Bayramı'nın son gününde, tatilcilerin geri dönüş yoluna geçmesiyle birlikte, 43 ilin geçiş güzergahında bulunan "ana kavşak" Kırıkkale'de trafik yoğunluğu oluştu.

trafik habermeydan 2

43 ilin geçiş yollarında trafik yoğunluğu arttı.

9 günlük Ramazan Bayramı tatili sebebiyle 1 hafta önce memleketlerine veya tatil bölgelerine gitmek üzere yola çıkan tatilcilerin dönüş yolculuğu başladı.

Türkiye’nin en önemli geçiş noktalarından biri olan TEM Otoyolu ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde, tatilcilerin dönüş yolculuğu nedeniyle trafik akıcı bir şekilde ilerliyor.

Tatilin bitmesine 2 gün kala, sürücüler erkenden yola çıkarak Bolu geçişinde akıcı bir yoğunluk oluşturdu. Karayolları ve jandarma ekipleri tarafından yollarda geniş güvenlik tedbirleri alındı. İstanbul ile Ankara’yı birbirine bağlayan Bolu geçişinde, dönüş trafiğinin pazar günü akşam saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.

Ulaşımda, 43 ilin geçiş güzergahı olan “kilit kavşak” Kırıkkale’de trafik yoğunluğu arttı. Kırıkkale-Ankara D200 kara yolunda yaşanan araç trafiği dronlarla görüntülendi. Kırıkkale-Kayseri D765 kara yolunda da trafik akıcı bir şekilde ilerledi. Karayolları, trafik akışının normal seyretmesi için bölgedeki bazı kavşakları geçici olarak trafiğe kapattı. Kara yolundaki trafik yoğunluğunun hafta sonunda daha da artması bekleniyor.

Exit mobile version