2022-2023 Gelin duvağı modelleri

Yaklaşan düğün sezonu için gelinlikler kadar onların tamamlayıcısı olan gelin duvakları için de yeni trendler merak konusu. İşte 2022-2023 sezonunun gelin duvağı modelleri...

duvak modelleri habermeydan

2022-2023 Gelin duvağı modelleri; Sadece gelinlikle değil aksesuarlarla da tarzını ortaya koyup, hayalindeki görünüme ulaşmaya çalışan gelin adayları, düğün sezonunun yaklaşması sebebiyle gelin duvak modellerinde de en trend olanları takip etmeye çalışıyor. Gelinliğin tamamlayıcısı olan gelin duvaklarında 2022-2023 sezonunda farklı modeller göze çarpıyor.

Duvak seçimlerinde dikkat edilmesi gerekenler; boyu, gelinlikle uyumu, düğün mekanıyla uyumu, saç modeline uyumu ve mevsime uyumudur. Bunların yanında en moda duvak modellerinin de mutlaka incelenmesi gerekmektedir.

İşte sizin için derlediğimiz 2022-2023 sezonunun gelin duvağı modelleri:

Çiçekli duvak modeli

Son yıllarda gelin duvağı modellerinde çok farklı seçeneklere rastlayabiliyoruz. Çiçekli tasarımlar en yeni trendler arasında yer alıyor.

Renkli işlemeli duvak modeli

Renkli işlemeli duvaklar bu sezon en çok tercih edilecek tasarımlardan. Bilhassa romantik ve ilginç bir duvak arayan gelin adayları bu modelleri seçebilir.

Sade duvak modeli

Saçın iki yanından tutturulan sade modeller en trendler arasında yer alıyor. Alışılmış abartılı duvak modellerinden oldukça farklı olan bu model yeni sezonda çok sık karşımıza çıkabilir.

Rahibe duvak modeli

Bu model kenarı zarif bir dantelle süslenmiş düz bir tülden oluşuyor. Açık ya da topuz saç modelleriyle kullanılabilir. Zarif görünümüyle bu yılın en çok seçilen modellerinden biri olacak.

Başa sarılan duvak modeli

Sadece duvağın materyali ya da tasarımı değil, duvağı takma şekliyle de tarzınızı gösterebilirsiniz. Başa sarılan, düz uzun duvaklar retro görünümüyle bu yıl oldukça fazla gelin adayı tarafından kullanılabilir.

Aksesuarlı sade duvak modeli

Bu sen saç aksesuarları duvağın üzerine kullanılmaya başlayacak. Bu trendde dikkat edilmesi gereken duvağın düz ya da aksesuarla uyumlu seçilmesidir.

Şapel duvak modeli

Romantik bir tarz yakalamak isterseniz şapel tipi bu duvağı tercih edebilirsiniz. Özellikle prenses kesim gelinliklerle çok uyumlu olacaktır. Düğün mekanı balo salonu olacaksa bu duvak kullanılmalıdır.

Kısa duvak modeli

Yüzü örten ve omuz hizzasında olan bu modelin kenarlarında dantel ya da işlemeler olabilir. Gelinliğin üzerindeki işlemelerle uyumlu olmasına dikkat edilmelidir.

Uzun duvak modeli

Katedral tipi bu duvak modeli, kendisi gibi görkemli bir mekanda ve gösterişli bir gelinlikle tercih edilmelidir. Asaletiyle bu yıl da en çok tercih edilen duvak modellerinden biri olacaktır.

Exit mobile version