12 Ağustos 2022 Cuma BİM Aktüel Listesi Yayında!

Sürpriz indirimleriyle tüketicilerin merakla beklediği BİM Aktüel listesinin 12 Ağustos sayısı çıktı.

bim01

Türkiye’de hafta sonlarının en popüler aktivitelerinden olan alışveriş; ailelerin haftanın geri kalan günleri için gıda ve diğer temel ihtiyaç alımını içermekte. Bu ihtiyacı en çok karşılayan kurumlardan olan BİM; her cuma yayınladığı BİM Aktüel listesiyle alışveriş tutkunlarına yepyeni fırsatlar sunuyor. Gıda ve temel ihtiyaç alanında sunduğu ucuz ürünlerle ülkenin tamamında kabul gören firma; sunduğu fırsatlarla da alışverişin daha keyifli bir aktivite olmasını sağlıyor. Gıda haricindeki ihtiyaçlara yönelik sunulan bu fırsatlar; tüketicinin piyasa fiyatının çok altında ürünler edinmesinin olanağını da beraberinde getiriyor.

Her Cuma market raflarına çıkan BİM Aktüel ürünleri, alışveriş fırsatlarını kovalayan her tüketici için önemli bir konumda. 12 Ağustos 2022 Cuma (Bugün) sayısında yer alan ürünleriyle de dikkatleri üzerine çeken BİM Aktüel; firmanın aile odağındaki pazarlama politikasını destekler nitelikte ürünler sunmaktadır. Mağazalarında alışveriş yapan kitlenin büyük bir çoğunluğunun çekirdek aile mensubu kişiler olduğunu tespit eden BİM yetkilileri; ürün skalasını da aile odaklı olarak geliştirmekte.

Mağaza içerisinde ağırlıklı olarak yer alan gıda, temizlik ürünleri dışındaki opsiyonları BİM Aktüel listesiyle değerlendiren firma; bugün yayınlanan listesinde de birbirinden farklı alanda ürünleri konumlandırdı. Geçtiğimiz hafta okulların başlangıcına yaklaşılmasını ve hicri takvimdeki aşure dönemini baz alan BİM yetkilileri; bu hafta ise ağırlığı ev içerisinde konumlanabilecek gıda harici tüm eşyalar üzerine vermiş durumda.

BİM Aktüel 12 Ağustos Sayısında Neler Var?

Tüketicilerin her hafta merakla beklediği BİM Aktüel listesinin bu haftaki sayısında; ağırlıklı olarak teknoloji ürünlerinin öne çıktığı görülmekte. İlk sayfanın sol baştan ilk ürünü olan RedMI 9C cep telefonu fırsatı, son dönemde fiyatları gitgide yükselen cep telefonları adına önemli bir gelişme olarak görülebilir. Çekirdek aile ve anne odaklı alışveriş politikasıyla ilerleyen BİM’in; cep telefonu konusunda da uygun fiyatlı ürünler sunması oldukça başarılı bir atılım olarak yorumlanmakta. Firmanın prestiji açısından önemli görülen bu hamle, Xiaomi Redmi 10 modelinin sunulduğu fiyatla da desteklenmekte.

Cep telefonu odağını daha da genişleten ilk sayfanın ilk yarısı, telefonlar için oldukça gerekli görülen yan parçalara ayırılmış durumda. Kulaklık, powerbank gibi gereksinimler; BİM Aktüel listesinde yine piyasa değerinin çok altında fiyatlarla sunulmakta. Teknoloji meraklılarına özel sunulan drone seçeneği ise; ilk sayfanın cep telefonu odaklı sunduğu en önemli aksesuarların başında gelmekte. Akıllı telefonu bir bütün halinde servis etmeyi planlayan BİM yetkilileri, en beklenmedik aksesuar olan drone ile de paketi tamamlamayı başardı.

İlk sayfanın ikinci yarısında yer alan oyuncak bölümleri ise; ailelerin çocukları için düşünebilecekleri ve yaz aylarında mutlu olması umuduyla alınan ürünler olarak yorumlanabilir. Çocuk dekorasyonu ve çocuk mutfak ürünleri de, ailenin küçük bireylerine özel düşünülen detaylar arasında.

 

İkinci sayfadaki ürünler ise; BİM’in esas müşteri kitlesi olarak yorumlanan çekirdek aile mensubu kadınlar için konumlandırılmış. Çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, elektrikli mutfak gereçleri, ocak gibi teknolojik ürünlerle başlayan ikinci sayfa; devamında da aynı odağı korumayı başarmış durumda. Cam mutfak ürünleri, tava, tencere ve karma mutfak ürünleri de; yine BİM Aktüel listesinin başlıca tüketicisi olarak görülen kadın müşteriler odağında eklenmiş fırsatlar olarak öne çıkıyor.

Listenin son sayfasında ise; ailenin her bir bireyine odaklanabilecek ürünler yerleştirilmiş. Yaz aylarındaki en büyük gereksinimler arasındaki vantilatörler, ev içi serinleme ihtiyacının minimum bütçeyle karşılanmasını sağlamakta. Tıraş seti ve saç düzleştirici ise; ailenin hafta sonlarında değerlendirdiği bakım süresi için konumlandırılmış. Pilates topu, bisiklet ve plastik koltuk ise; yaz aylarında ailenin her bir bireyine açık hava değerlendirme opsiyonu olarak sunulmakta.

BİM Aktüel listesindeki ürünler; bugün itibarıyla tüm mağazalarda raflara girdi.

Exit mobile version