1 Nisan Pazartesi okullar tatil mi?

31 Mart Pazar günü seçimlerden sonraki gün okulların tatil olup olmadığı merak ediliyor. Peki, 1 Nisan Pazartesi okullar tatil mi?

1 Nisan Pazartesi okullar tatil mi habermeydan

1 Nisan Pazartesi okullar tatil mi?

31 Mart Türkiye yerel seçimlerinde il ve ilçe belediye başkanları, büyükşehir belediye başkanları, belediye meclisi üyeleri, il genel meclisi üyeleri, muhtar ve ihtiyar heyetleri belirlenecek. 31 Mart yerel seçimler öncesinde, seçimden sonraki gün 1 Nisan resmi tatil mi araştırmaları hız kazandı. oy verme işlemi 17.00’da sona erecek. Oy verme işleminin ardından sandık görevlileri oy sayımına başlayacak.

1 Nisan Pazartesi günü okulların tatil olmasına ilişkin resmi bir açıklama bulunmuyor. Ancak seçim sonrası okulların tatil olması bekleniyor.

Ayrıca, seçimlerin ertesi günü olan 1 Nisan Pazartesi günü, üniversitelerin tatil olup olmayacağına dair karar, her bir üniversitenin rektörlüklerinde alınacak.

32 İLDE OY VERME SAATİ BİR SAAT ERKENE ALINDI

Adıyaman, Ağrı, Artvin, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Kars, Malatya, Kahramanmaraş, Mardin, Muş, Ordu, Rize, Siirt, Sivas, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Van, Bayburt, Batman, Şırnak, Ardahan, Iğdır, Kilis illerinde oy vermenin başlangıç ve bitiş saatleri 07.00-16.00 olarak uygulanacak.

Exit mobile version