Migros Online Yemek Sektörüne Giriyor: İşte “Migros Getirsin”

Türkiye’nin en büyük süpermarket zincirlerinden biri olan Migros son dönemde trend olan online yemek sektörüne giriyor. İşte detaylar.

migros getirsin

Türkiye’de özellikle kovid-19 salgını sonrası yükselen online yemek sektörü büyük şirketleri kendine çekmeye devam ediyor. Son olarak Türkiye’nin en büyük süpermarket zincirlerinden biri olan Migros’ta online yemek sektörüne giriyor.

Pilot uygulama olarak İstanbul Ataşehir’de hizmet vermeyeye başlayan Migros Yemek, temmuz ayı itibarıyla İstanbul’un büyük bir bölümü ile Ankara ve İzmir’de hizmet verecek. Yemek siparişleri ilk olarak restoranlar tarafından teslim edilmeye başlayacak, ilerleyen zamanlarda ise siparişler “Migros Getirsin” üzerinden teslim edilecek.

Konuya ilişkin olarak açıklamada bulunan Migros One Managing Director Orçun Onat, Migros Yemek’in, kaliteli hizmet anlayışı ve restoran çeşitliliği ile uygulamalarına önemli ölçüde trafik getireceğini belirterek, “Migros Yemek ile güçlü teslimat altyapımızı kullanarak, siparişleri yüksek hizmet kalitesi ve uygun fiyatlarla müşterilerimizle buluşturacağız. Sektörümüzde önemli bir adım daha atmaktan mutluluk duyuyoruz.” diye konuştu.

Sizde Migros’un online yemek sektörüne girişi ile ilgili düşüncelerinizi yorum bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version