Kripto kredi platformu BlockFi, para çekme işlemlerini durdurdu

Kripto kredi platformu BlockFi, paylaştığı bir tweet ile para çekme işlemlerini duraklattığını duyurdu. Bu karar nedeniyle kullanıcılar büyük tedirginlik yaşıyor.

BlockFi Habermeydan

Kripto para borsası FTX’in iflası ile etkilenen şirketlerin zararları büyüyor. Özellikle FTX ile bağlantısı olan şirketler, iflaslardan korunmak için yeni yollar arıyor. Çoğu şirket, yatırımcılarının varlıklarını geri ödemede sıkıntılar yaşarken, yatırımcılar ise tedirginlik yaşıyor.

BlockFi, FTX’in iflası sonrasında para çekme işlemlerini askıya aldığını duyurdu. Bunun üzerine, BlockFi kullanıcılarından tepki geldi. Daha önce BlockFi, iflasa sürüklendiği zamanlarda FTX ,BlockFi’ye destek vermişti. Şimdi FTX’in çöküşü, BlockFi’yi iflasa sürüklüyor.

Kripto kredi şirketi BlockFi, kullanıcılarına para çekme işlemlerini duraklatacağını duyurdu. Şirketin yatırımcıları, yaşanan bu olaylardan dolayı güven kaybı ve tedirginlik yaşıyor. Bu arada FTX Türkiye, paylaştığı bir tweet ile kullanıcıların parasını 1:1 olacak şekilde Türk Lirasına çevireceğini açıkladı.

 

Exit mobile version