Kentsel Dönüşüm Başkanlığı’ndan 214 arsa satışa sunuluyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Van'da 214 farklı arsayı yatırım yapmak isteyenler için avantajlı koşullarla satışa sunuyor.

arazi habermeydan

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı’ndan 214 arsa satışa sunuluyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Van’da bulunan 214 farklı araziyi yatırım yapmak isteyenlere yönelik avantajlı koşullarla satışa çıkarıyor. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanıyla, bu fırsat yatırımcılar için büyük bir avantaj sağlıyor. 7 Mayıs Salı günü saat 10.30’da gerçekleştirilecek olan müzayedelere online katılım da mümkün olacak.

Van’da Arazi Fırsatı

Konut, konut-ticaret, tarım, akaryakıt tesisleri ve plansız alanlardan oluşan 214 farklı arazi için alıcılar heyecanla bekliyor. Van’daki bu arazilere başvurular ise şimdiden başladı.

Çevrimiçi Katılım Sağlanabilir

Açık artırma, 7 Mayıs Salı günü saat 10.30’da Ankara Holiday Inn Hotel ve Van Evliya Çelebi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. İnternet üzerinden de (www.emlakmuzayede.com.tr) teklif verme imkanı bulunacak. Detaylı bilgilere ise www.emlakmuzayede.com.tr adresinden veya 0212 608 15 00 numaralı telefondan ulaşılabilecek.

Arazi almak isteyenlerden biri olan Necmi İdiz, Kentsel Dönüşüm Başkanlığı’nın kendilerine arazi alma fırsatı sunduğunu belirterek, Gevaş ilçesinde arazi alarak ev inşa etmek istediğini ifade etti ve projenin hayırlı olmasını diledi.

Yatırımcı iş adamı Kerem Baynal ise Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın, yatırım yapmak isteyenler için konut-ticaret, tarım, akaryakıt tesisleri ve plansız 214 araziyi 24 ay vadeli olarak satışa sunduğunu belirterek, “Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim var. Bu fırsatı değerlendirmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Exit mobile version