İstanbul Havalimanı’nda arife günü yoğunluğu

İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA, arife günü olan 20 Nisan Perşembe günü 1474 uçuş ve 224 bin 197 yolcuya hizmet vermeyi hedeflediklerini duyurdu.

Istanbul Havalimaninda arife gunu yogunlugu habermeydan 1

İstanbul Havalimanı’nda arife günü yoğunluğu.

11 ayın sultanı Ramazan’ın son günlerine gelinirken bayram telaşı da başladı. 3 günlük Ramazan Bayramı tatili için memleketlerinden tatil noktalarına gidecek olan yolcular için tatil hazırlıkları başlarken, İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA ise bayram yoğunluğu için tedbirler alındığını belirtti. Havalimanı işletmecisi İGA, yoğunluk yaşanması planlanan 20 Nisan Perşembe günü yolcuların bir aksaklık yaşamaması için personel takviyesi yapacaklarını, ek bagaj noktaları ve X-Ray kontrol cihazları konulacağını açıkladı.

İstanbul Havalimanı’nda bayramın arifesi olan 20 Nisan Perşembe günü dış hatlarda 1037, iç hatlarda 437 olmak üzere gidiş ve geliş toplam 1474 uçuş gerçekleştirilmesi planlanıyor. 17-20 Nisan tarihlerini kapsayan verilere göre ise gidiş ve dönüş olmak üzere toplam 5 bin 601 uçuşa ve 824 bin yolcuya İstanbul Havalimanı’nı kullanacak.

Exit mobile version