İstanbul Halk Ekmek’te Yıl Sonuna Kadar Zam Yok!

İstanbul Halk Ekmek yöneticisi Özgen Nama'nın yaptığı açıklamada, fiyatın yıl sonuna dek 3 TL olacağı kaydedildi.

halk ekmek 2

İstanbul’da yaşayan vatandaşların, ekmek alımı için son bir yılda en çok tercih ettiği kuruluş olan İstanbul Halk Ekmek; son dönemdeki zam iddialarını yanıtladı. İBB Halk Ekmek Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özgen Nama; konuyla alakalı yaptığı açıklamada, yılın sonuna dek zam yapılmayacağının garantisini verdi.

Artan maliyetlere rağmen ekmeğe zam yapılmayacağını duyuran Özgen Nama; İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) vatandaşları Halk Ekmek’le ucuza buluşturmaya devam edeceğini belirtti. 3 TL‘den satışına devam edilecek olan İstanbul Halk Ekmek (İHE); son dönemde şube sayısını arttırması ve vatandaşların yoğun talebiyle de birçok kez gündeme gelmişti.

Özgen Nama’nın Twitter hesabında paylaştığı açıklamada; halka sağlıklı ve ucuz ekmeği ulaştırmaya devam edeceklerinin garantisi de verildi.

Halk Ekmek’in sayısının artması sebebiyle fırıncıların tepkilerinin arttığı görülse de; fırın ekmeğinden yaklaşık 2 TL daha ucuz olması sebebiyle vatandaşların İHE’yi çok daha fazla tercih edeceğine kesin gözüyle bakılıyor. İBB’nin yakın dönemde büfe sayısında artışa gitmesi bekleniyor.

Exit mobile version