GKN Kargo’dan kadın girişimciye indirimli franchise

Firmaların mağazacılık operasyonlarına dair kurumsal kargo hizmeti sunan GKN Kargo, sektörde kadın girişimci sayısını artırmak ve istihdamı desteklemek üzere bir kampanya başlattı.

gkn kargo habermeydan

GKN Kargo, 2023 senesi sonuna kadar franchise bedelinde yüzde 30 indirim sunuyor. Şirket, 2023 senesinde kadın istihdamını yüzde 10 artırmayı amaçlıyor. GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akyürek şirketle ilgili şu bilgileri verdi:

“GKN Kargo 4 yılda yüzde 300 büyüme kaydetti. Bu yıl hizmet verdiğimiz markaların e-ticaret alanında da çözüm ortağı olduk. Halen 37 ilde toplam 153 ilçede hizmet veriyoruz. Yoğunlaşan iş hacmimizle yeni noktalara ulaşmak için acente sayımızı artırmak ve Türkiye çapında yeni acente anlaşmaları yapmak istiyoruz. Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz bölgeleri başta olmak üzere franchise sistemimizle ailemizi büyüterek yıl sonuna kadar 81 ilde var olmayı planlıyoruz. Bu büyüme yolculuğunda kadın girişimcilere daha çok yol açmak istiyoruz. Kendi işinin sahibi olmak ve sürekli büyüyen bu sektörde kazanç elde etmek isteyen kadın girişimcilere franchise bedelimizde yüzde 30 indirim uyguluyoruz.”

Exit mobile version